Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UNIA on metalliyhtye SONATA ARCTICAN viides studioalbumi. Se julkaistiin Nuclear Blastin kautta toukokuussa 2007. Unian materiaali poikkeaa aiempien levyjen materiaalista. Unia on tyyliltään progressiivisempaa ja raskaampaa kuin yhtyeen aiempi tuotanto. Kappaleiden tempoja on keskimäärin pudotettu edellisiin albumeihin verrattuna ja niistä löytyy enemmän monimutkaisia rakenteita ja koukkuja. Yhtyeen tyyli on siltikin tunnistettavissa. Tony Kakko itse kutsui albumia yhtyeen monipuolisimmaksi ja parhaaksi.

Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistiin Paid in Full, joka sisältää lisäksi Gary Moore -coverkappaleen "Out in the Fields". Single nousi julkaisuviikollaan singlelistan kärkeen, ja oli listan top 20:ssä 7 viikkoa.

Ensimmäisellä listaviikollaan Unia nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Siitä tuli täten Sonata Arctican ensimmäinen listaykkösalbumi. Listalla se viihtyi 18 viikkoa. Vain kahden kuukauden päästä julkaisustaan, 11. heinäkuuta 2007, yhtyeen kotisivulla ilmoitettiin albumin myyneen Suomessa kultaa. Näin siitä tuli yhtyeen nopeimmin kultaa myynyt albumi.

Unia oli listasijoitusten mukaan Sonata Arctican siihen mennessä myös ulkomailla menestynein albumi. Japanissa sijoitus oli ulkomaalaisten levyjen listalla seitsemäs, kaikkien levyjen 22:s, Ruotsissa 27:s, Saksassa 35:s, Sveitsissä 40:s ja Itävallassa 62:nen.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pianyhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä, 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

KAPPALELISTA:

"In Black and White"

"Paid in Full"

"For the Sake of Revenge"

"It Won't Fade"

"Under Your Tree"

"Caleb"

"The Vice"

"My Dream's But a Drop of Fuel for a Nightmare"

"The Harvest"

"To  create a warlike feel (bonus track)

"The Worlds Forgotten, the Words Forbidden"

"Fly with the Black Swan"

"Good Enough is Good Enough"

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.5.2024 19:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.