Kuvaus

Vera Miettinen (toim.): Sonny Nyman - Elinkautinen
Alaotsikko: Murhasta tuomitun räppärin tarina
ISBN: 9789527396049
Kustantaja: Deadline Kustannus Oy
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2019
Sivumäärä: 235
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Hyvä

Muuta: Kansissa pientä kulumaa.

"Räppäri Sonny Nyman tuomittiin murhasta elinkautiseen vankeusrangaistukseen vuonna 2005. Juuri ennen tuomiotaan Nyman oli nousemassa tähtitaivaalle Remu Aaltosen avustamana.

Nyman eli lapsuutensa ja nuoruutensa kahdessakymmenessä lasten- ja nuortenkodissa, ja yhteensä hän on viettänyt laitoksissa elämästään yli 33 vuotta.

Nyman kertoo kirjassaan raadollisen rehellisesti elämästään peruuttamattoman rikoksensa jälkeen. Sairastuttuaan vakavasti ja kuoleman porteilla Nyman kieltäytyi hoidosta ja kysyi lääkäriltä, onko hänellä oikeus elää, kun hän on vienyt toisen ihmisen hengen.

Nyman kertoo myös yli kolmestatoista vuodesta Suomen eri vankiloissa, ja siitä, kuinka hän perusti suositun räp-bändin D.S.G:n. Sen biisejä on kuunneltu Youtubessa yli kolme miljoonaa kertaa. Nyman valmistui vankilassa myös nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi, ja vapauduttuaan Nyman on tehnyt töitä nuorten parissa sekä luennoinut kokemusasiantuntijana. Nyman haluaakin omalla esimerkillään näyttää, kuinka kuka tahansa voi muuttaa elämänsä suuntaa. Kirjassa kerrotaan myös huumemaailmasta ja kritisoidaan romanikulttuurin ylimalkaisia sääntöjä.

Osa kirjan tuotoista lahjoitetaan suomalaisille vähävaraisille perheille.

Deadline Miettinen on uusi kirjakustantamo, joka keskittyy rikosaiheisiin kirjoihin. Kirjan on toimittanut rikos- ja oikeusuutisointiin erikoistunut toimittaja Vera Miettinen."

Asiasanat: murha, räppäri, elinkautinen tuomio, rikos, rikollisuus, vankila, rikostarina, rikosdokumentti, vankilaelämä, vankilajärjestelmä, musiikki, elämäkerta, henkilökuva, rikollisen elämä, oikeudenkäynti, tuomioistuin, rikoksen syyt, rikollisen tausta, rikollisuuden syyt, rikoksen seuraukset, vankilatuomio, vankilaolojen kuvaus, rikoskumppanit, väkivalta, vangit, rikostutkimus, elämä rikoksen jälkeen, rikollinen ura, rikoksen motiivit, vankilaelämän haasteet, nuorten rikollisuus, huumausaineet, rikoskumppanuus, sosiaalinen tausta, rikoksen uhrit, rikoskertomukset, rikosten ennaltaehkäisy, rikollisuuden psykologia, rikoksen uhrien tukeminen, katumus, uudelleenintegrointi, rikosrekisteri, rikoksen jälkeinen elämä, rikosseuraamukset, vankien oikeudet, vankilan arki, vankilan vaikutus, yhteiskunta, rikosprosessi, rikostarinoihin perustuvat elokuvat, rikostarinoihin perustuvat kirjat, vankilan kulttuuri, vankilan kurinpito, vankilatuotteet, vankilan vapauttaminen, rikollisuusmusiikki, rikoskirjallisuus, suomalainen rikollisuus, rikollisuuden yhteiskunnalliset syyt, rikosten ehkäisy, rikollisen toipuminen, rikoksen vaikutus uhrille, rikosuutiset, rikollisuuden torjunta, rikostutkimuksen menetelmät, rikoksen seuraukset perheelle, rikosdraama, rikosten selvittäminen, rikosdokumentit, rikosasiat, rikosuutiset mediassa, rikoksen uhrien auttaminen, vankilatuomion kärsiminen, rikollisuuden ehkäisytoimenpiteet Elämäkerrat. Muistelmat, Kriminologia. Kriminaalisosiologia, Soul. Funk. Hip hop. Rap, Nyman, Sonny.rikoksentekijät, tuomiot, tuomio, oikeus, rikollisuus, rikollinen, rikos, murha, MC:t, MC, henkilöhistoria, henkirikos, henkirikokset, henkirikollinen, murhaaja

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 18 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 83 vrk 18 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.