Kuvaus

Huudettavaksi hyväkuntoinen PS3 "fat" mallisarja CECHC04. Malli, joka pyörittää myös PS1/PS2- pelejä. Muistikortinlukijat ja 4 USB- porttia. 

Ulkoisesti oikein siistikuntoinen ja puhdas yksilö, ei juuri hiusnaarmuja vaikka muutamia käytön jälkiä toki löytyy. Lyhyen testailun perusteella toimii hyvin, mutta tällaisessa alkupään malliversiossa ei toimivuudesta voi koskaan olla 100% varma. Laitteeseen on jossain vaiheessa vaihdettu alkuperäisen 60GB tilalle isompi 300GB kiintolevy. Takuusinetti on ehjä eli laitetta ei ole avattu. Käyttöjärjestelmäversioksi on päivitetty 4.91 ja konsoli on alustettu.

Peliohjain Dualshock 3 malli CECHZC2E. Kunto erittäin hyvä, ulkoisesti ja käyttötuntuman puolesta vaikuttaa liki uudenveroiselta. Kokeilussa akku vaikutti latautuvan ja pitävän virtaa hyvin.

Mukaan virtajohto ja HDMI- kaapeli. Ohjaimen USB- latauskaapeli EI kuulu kauppaan.

Alkuperäinen hyväkuntoinen tuotepakkaus, jonka sarjanumerointi täsmää konsolin kanssa. Sisäpahvit, käyttöoppaat yms.lappuset näyttäisivät olevan suht täysmääräisesti tallella. Ihan kaikki alkuperäinen ei varmaankaan ole säilynyt.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
251 €
Sulkeutuu 1 vrk 8 h 2 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 251 € Sulkeutuu 1 vrk 8 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.