Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn omaan käyttöön tarpeettomaksi osoittautuneen huippukameran. Ajattelin ruveta kuvaamaan videoita harrastuksestani vlog videokameralla mutta tämä projekti meni ajan -ja osittain innostuksen puutteen takia jäihin ja minulla on ennestään kallis järkkäri niin tämä videokamera jäi tarpeettomaksi joten myyn sen eteenpäin sitä tarvitsevalle!

Ostettu 2 kuukautta sitten verkkokauppa.comista ja kamera on uudenveroisessa kunnossa, ei mitään käytön jälkiä ja toimii täydellisesti, takuuta jäljellä melkein 2 vuotta!
Olen käyttänyt ja testannut kameraa noin 5 tuntia koko tänä aikana eli oikeasti melkein käyttämätön! On todella kiva ja toimiva kamera videokuvaukseen ja valokuvat omat myös erinomaisia!
Kuvauskädensija / kolmijalka / kauko-ohjain myös uudenveroisessa kunnossa, tätä on vain kerran käytetty ja testattu! Takuuta jäljellä sama, melkein 2 vuotta!

Laitan tähän linkin verkkokaupan sivuille mistä kameran ostin, sieltä voit lukea tarkemmat tiedot ja speksit kamerasta. Kamera + Kuvauskahva maksaa tällä hetkellä tarjouksessa 860 euroa eli tämän setin saa nyt erittäin halvalla!
Kamera siis maksaa erikseen ostettuna uutena noin 800 euroa ja kuvauskahva maksaa 199 euroa!

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/836674/Sony-ZV-1F-VLOG-kamera-kuvauskahva

Mukaan tulee siis kaikki mitä kaupasta ostettaessa tuli (Kamera, akku, kuvauskahva, mikrofonin tuulensuoja, johdot, latausjohto, ohjekirjat sekä osto/takuukuitit)
HUOM! Muistikorttia kuvien ja videoiden tallennukseen EI tule kaupan ostopakkauksessa enkä myöskään anna mukaan omaa muistikorttiani koska käytän sitä myös muissa laitteissani kuvaukseen sun muuhun...

Voidaan tehdä kaupat kasvotusten Turun alueella tai voin postittaa kameran 15 euron postikuluja vastaan ja kamera tulee isossa paketissa todella hyvin, moneen suojaavaan materiaaliin pakattuna että varmasti on ehjänä perillä. Jos postitan kameran niin kuvaan myös videolle kameran pakkaamisen ja postituksen!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


475 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 20:51
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.