Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sparke Penny: AUTO sata vuotta muotoilua

 Wsoy 2005, pehmeäkantinen, 256 sivua

Autot ovat aina herättäneet suuria tunteita. Tekniikan osuutta autojen kehityksessä ei voi liioitella, mutta kuuluisimmat mallit muistetaan aina ulkonäöstään. Runsaan sadan vuoden aikana autonvalmistajat ovat luoneet lukemattomia automalleja, jotka ovat niin hurmanneet, ihastuttaneet kuin joskus ärsyttäneetkin muodoillaan.

Tähän teokseen on koottu automuotoilun parhaita esimerkkejä suunnittelijoilta, joiden nimet ovat yhtä kuuluisia kuin maailman johtavat automerkit: Battista Pininfarina, Giorgio Giugiaro, Ferdinand Porsche, Nuccio Bertone, Raymond Loewy ja Harley Earl. Heidän lisäkseen teoksessa esitellään myös suurelle yleisölle tuntemattomampia suunnittelijoita, joiden kädenjälkeä voi ihailla monissa klassikoissa.

Intohimoiselle autoharrastajalle kirjassa tarjotaan runsaasti upeita kuvia maailman kauneimmista ja tyylikkäimmistä autoista kiinnostavine yksityiskohtineen sekä kerrotaan mallien historiasta. Sadassa vuodessa auto on kokenut suuren muodonmuutoksen ”hevosettomasta vaunusta” virtaviivaiseksi kulkuvälineeksi, joka on jo täysin erottamaton osa kulttuuriamme.

 
 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.1.2017 14:05
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset