Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SS-Obergruppenfuhrerin (kenraalimajuri) asetakki historian harrastajille

Tunnetun brittiläisen uniformuvalmistajan tuottama ja suomalaisen
sotilaspukineompelimon kasaama erittäin tarkka jäljennös harvinaisesta SS-kenraalin takista (Malli 36) , jonka hinta aitona on vähintäänkin toistakymmentätuhattaeuroa.
Valmistettu tarkasti aitoja vastaavista materiaaleista alkuperäisellä menetelmillä.
Materiaalina on mm. feldgrau-uniformukangasta, villasekoitetta, villaa, samettia, napit ja arvomerkkitähdet alumiinia jne. Kaulus hienolaatuista tummanvihreää villaa (doeskin). Kaulus kovitettu upseerimallin pystykaulus, joka suljettavissa napilla ja hakasilla. Merkit käsin koruommeltu alumiinilangalla. Kenraalin poletit ovat mittatilaustyönä valmistetut joten ne ovat hyvin harvinaiset, koska niitä ei tahdo löytyä mistään oikeissa mitoissa. Kopioissa käytetyt punokset ovat yleensä liian järeärakenteiset. Takissa keinosilkkivuori (Rayon). Vasemmassa hihassa metallilangasta kudottu komentajan hihanauha. Upseerihihakäänteet ja olkatoppaukset ja ryhdikäs leikkaus. Takissa on myös tikarin/miekan kantamiseen tarkoitettu solki. Taskussa on ollut kuvausta varten mitaleja joista on jäänyt pienet reiät kankaaseen, jotka huomioitu hinnassa.
Huom! Tätä takkia ei pidä sekoittaa itä/länsi-saksalaisista sodan jälkeen käytetyistä takeista tehtyihin omaviritteisiin muunnelmiin, joiden materiaali, väri ja malli eivät vastaa sodanaikaisia asetakkeja vaikka mieli tekis! Tämä johtuu siitä, että uudet valtiot: Itä/Länsi-Saksa halusivai armeijalleen (NVA/BW) hajurakoa Kolmannen Valtakunnan asevoimiin ymmärrettävistä syistä.
Elokuvapuvustamon ylijäämää edullisesti. Takki on valmistettu 90-luvulla.
Vastaavan takin ovh. noin 350e.
Koko: M
Muut kuvassa näkyvät tuotteet eivät kuulu kauppaan. Ne myydään myöhemmin, erikseen!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


150 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 15:42
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.