Tuote on myyty käyttäjälle JackJack666 hintaan 100 €

Kuvaus

SS-Obergruppenführerin (kenraalimajuri) Feldbluse m36

Historian harrastajalle harvinainen tilaisuus hankkia edullisesti tunnetun brittiläisen uniformuvalmistajan tuottama erittäin tarkka jäljennös harvinaisesta SS-kenraalin takista. Malli on 36, joka otettiin käyttöön jo enne sotia. Vastaavaa 6-nappista takkia käytti mm. SS-Div. Wikingin komentaja Felix Steiner. Kyseiseen divisioonaan kuului mm. suomalainen SS-vapaaehtoispataljoona, eli Finnisches Freiwilligen-Bataillon der Waffen-SS.
Vastaavan takin hinta aitona on vähintäänkin toistakymmentätuhattaeuroa.
Takki on valmistettu aitoja vastaavista materiaaleista alkuperäisellä menetelmillä. Materiaalina on käytetty mm. feldgrau-uniformukangasta, villasekoitetta, puhdasta villaa ja vuori keinosilkkiä (Rayon). Merkit koruommeltu aitojen tapaan alumiinilangalla samettitaustalle käsin. Napit ja arvomerkkitähdet alumiinia. Kaulus hienolaatuista tummanvihreää villaa (doeskin). Kaulus jäykistetty upseerimallin mukaisesti ja suljetaan napilla sekä hakasilla. Kenraalin poletit (interwoven) ovat mittatilaustyönä tehtaalla valmistetut ja hyvin harvinaiset, koska niitä ei löydy oikeissa mitoissa repro militariafirmoista, joissa myytävien polettien kultapunokset ovat liian järeää kokoa. Lähikuvassa kamera kuitenkin suurentaa polettien mittasuhteita. Oikea koko näkyy muissa kuvissa. Asetakin vasemmassa hihassa on asianmukainen metallilangasta kudottu komentajan hihanauha. Takissa on myös upseerimallin hihakäänteet ja olkatoppaukset. Takin malli on saksalaiseen tapaan ryhdikäs. Takissa on myös tikarin/miekan kantamiseen tarkoitettu solki.
Taskussa on ollut käytössä ollessaan mitaleja joista on jäänyt pienet reiät kankaaseen. Puutteet on kuitenkin huomioitu hinnassa.
Huom! Tätä asetakkia ei pidä sekoittaa itä/länsi-saksalaisista sodan jälkeen käytetyistä takeista tehtyihin omaviritteisiin muunnelmiin, joiden materiaali, väri ja malli eivät vastaa sodanaikaisia vaikka mieli tekis! Tämä johtuu siitä, että uudet valtiot: Itä/Länsi-Saksa halusivai armeijalleen (NVA/BW) hajurakoa Kolmannen Valtakunnan asevoimiin ymmärrettävistä syistä.
Takki on elokuvapuvustamon ylijäämää ja se myydään tarpeettomana hyvin edullisesti. Takki on valmistettu 90-luvulla.
Vastaavan uuden takin ovh. noin 300e (+ mahdolliset tullimaksut, verot ja kulj. kust.)
Koko: M
Muut kuvassa näkyvät tuotteet eivät kuulu kauppaan, vaan myydään myöhemmin, erikseen!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 20:34
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.