Kuvaus

Uudenveroiset dvd-boxit myytävänä yhteishintaan, ainoastaan Star Trek 1 pahvikotelossa hieman kulumaa. Stark Trek 2 metallikotelossa.

Star Trek: The Original Series: Kausi 1 (8DVD) :

----------------------------------------------------------------------

Seloste:
--------
Liity ensimmäistä kertaa DVD:llä Yhdysvaltain alkuperäisen miehistön joukkoon Yritys heidän pelottomassa viiden vuoden tehtävässään, kun he menevät rohkeasti sinne, missä kukaan muu ei ole käynyt. Mukana klassisia jaksoja, kuten "Terrorin tasapaino", "Areena", "Paholainen pimeässä" ja arvostettu "Kaupunki ikuisesti reunalla". Nyt voit kokea ensimmäisen kauden sarjassa, joka aloitti maailmanlaajuisen ilmiön, kuten et ole koskaan ennen nähnyt ....

Tekstitys:
-----------
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Lisämateriaali:
--------------------
» Preview trailers for all episodes
» Text Commentary for Where No Man Has Gone Before, The Menagerie Part 1 & 2, The Consience of the King, The Birth of a Timeless Legacy, Life Beyond Trek: William Shatner, To Boldly Go...Season One
» Reflections on Spock
» Kiss & Tell: Romance in the 23rd Century
» Trekker Connections Game
» Photo Log
» Sci-fi Visionaires

---------------------------------

Star Trek: The Original Series: Kausi 2 (8DVD) :

----------------------------------------------------------------------


Vuonna 1966 saapui Gene Roddenberryn ideoimana Yhdysvaltojen televisioon uudenlainen sarja, joka sijoittui avaruuteen. Alkuperäistä sarjaa esitettiin vuosina 1966–1969. Star Trek kertoo avaruusaluksen miehistöstä ja heidän viisivuotisesta tehtävästään tutkia tuntematonta avaruutta ja etsiä uutta elämää ja sivilisaatioita.
Enterprise-aluksen kapteenina toimii James T. Kirk (William Shatner), ensimmäisenä perämiehenä on vulcanilainen Spock (Leonard Nimoy) ja lääkärinä toimii Leonard ”Bones” McCoy (DeForrest Kelley). Pääkolmikon lisäksi vakituisina mukana komennuksella ovat konepäällikkö Scotty, navigaattori Sulu ja viestintäupseeri Uhura.
Pääosissa: William Shatner, Leonard Nimoy, Deforest Kelley, James Doohan, Nichelle Nichols, Gary Lockwood, George Takei, Walter Koenig
Valmistusvuosi: 1967 - 1968
Kesto: noin 21 h

Tekstitys:
-----------
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Postikulut 6.90 €

Star Trek on Gene Roddenberryn luoma tieteistuotesarja. Ensimmäistä Star Trek -televisiosarjaa alettiin esittää vuonna 1966, minkä jälkeen samaan fiktiiviseen maailmaan on tehty useita televisiosarjoja, elokuvia ja kirjoja. Star Trek -televisiosarjat sijoittuvat tulevaisuuteen ja yleensä kertovat avaruusmatkoista sekä niillä kohdattavista vaaroista. Star Trek on eräs tieteisfiktion (science fiction, scifi) suosituimpia ja tunnetuimpia brändejä, joka on luonut tai levittänyt yleiseen käyttöön useita fiktiivisiä käsitteitä, kuten esimerkiksi poimuajo, holokansi ja teleportaatio.

Alkuperäistä, vuosina 1966–1969 valmistettua Star Trek -televisiosarjaa (Star Trek: The Original Series, ST: TOS, TOS) on seurannut tähän mennessä yksitoista jatkotelevisiosarjaa ja kolmetoista elokuvaa. Alkuperäisen viisivuotiseksi suunnitellun televisiosarjan tuotanto lopetettiin jo kolmen tuotantokauden jälkeen, koska sen katsojalukujen katsottiin olleen riittämättömät. Vasta jälkikäteen huomattiin, että ohjelma keräsi yleisöä juuri siinä ikähaarukassa, jota mainostajat olivat tavoitelleet.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 7 h 27 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 3 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 27 vrk 7 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.