Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Steen Stokholm: VIVE LA FRANCE! BOBBIS 2. Suomentanut Tiina Sjelvgren. Piirroskuvitus. 2000 BOING, Stabenfeldt. 124-sivuinen nidottu kirja, kannen ylänurkassa taittumaa (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Vive la France! Bobbis 2 (2008; Bobbis 6: Vikingsverdet 2002) on toinen kirja norjalaisesta jalkapalloa pelaavasta Bobbiksesta. Hänen oikea nimensä on Bob-Sverre Filey, etunimet  ovat englantilaisen isoisä Bobin ja norjalaisen isoisä Sverren mukaan. Nyt 14-vuotiaana hän inhoaa nimeään; yleensä häntä kutsutaankin lempinimellä Bobbis. Bobbis saa Joe-sedältään houkuttelevan kutsun tulla kesäksi Etelä-Ranskaan. Matka Ranskan aurinkoon ei suju kommelluksitta, mutta lopulta Bobbis pääsee upottamaan varpaansa Välimeren lämpimään hiekkaan. Tiedossa on rantaelämää, romansseja sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ja tietenkin valtavasti jalkapalloa! Mutta onko elämä kesän jälkeen enää ennallaan...? 
 

2. Steen Stokholm: TIIKERIMYSTEERI. BOBBIS 3. Suomentanut Leni Grünbaum. Piirroskuvitus. 2007 BOING, Stabenfeldt. 109-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tiikerimysteeri (2007; Bobbis: Tigermysteriet 2000) on kolmas norjalaisesta jalkapalloa pelaavasta Bobbiksesta kertova kirja. Viisitoistavuotias Bobbis on oikeastaan Bob-Sverre, mutta useimmat käyttävät lempinimeä Bobbis. Bobbis on ihan tavallinen sälli, joka tykkää futiksesta, tytöistä ja rokista - ja tietysti ystävistä! Bobbis lähtee perheen ja ystävien kanssa joulunviettoon Englantiin, ja perillä Fileyssa odottaa myös tyttöystävä Vero. Lomaan mahtuu sukulointia ja jalkapalloilua, kunnes ikivanha kultainen tiikeri kääntää kaiken mullin mallin. Yhtäkkiä Bobbis ja hänen ystävänsä ovat sotkeutuneet hengenvaaralliseen seikkailuun.

Kun heräsin, oli säkkipimeää. Sekunnin murto-osan mietin, missä olin. Vilkaisin yöpöydällä olevaa kelloa - neljänneksen vaille kolme. Mahtavaa! Huokaisin, käännyin vatsalleni ja valmistauduin muutaman tunnin virkistävään uneen. Yks kaks minusta tuntui, ettemme olleet huoneessa yksin. Ikään kuin joku olisi seissyt sänkyni vieressä. Samassa olin täysin hereillä ja huomasin, että huoneen ovi oli auki. Outoa, yleensähän suljimme sen aina yöksi! Silloin minusta näytti, kuin varjo olisi luikahtanut huoneestamme käytävälle. Ja kun sitten kuulin rappusista askelia sekä oven avautuvan, olin varma: huoneessamme oli ollut joku!


3. Steen Stokholm: BUDHOLMISSA KUMMITTELEE! Suomentanut Leni Grünbaum. Piirroskuvitus. 2008 Bobbis 5, Boing-kerho, Stabenfeldt. 107-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Budholmissa kummittelee! (2008; Bobbis 5: Det spøker på Budholmen! 2002) on viides kirja norjalaisesta jalkapalloa pelaavasta Bobbiksesta. Bobbis ja kaverit ovat taas vauhdissa. Nuoret kieltäytyvät uskomasta, että Budholmenissa olisi kummituksia. Kulman takana heitä odottaa yllätys poikineen! " - Katso, Tina! huohotin. Tartuin tyttöystäväni käsivarteen. Tina nousi puoliunessa istumaan ja jäi tuijottamaan osoittamaani suuntaan. Pimeydestä huolimatta panin merkille, että hän oli kalmankalpea. - Mu-munkki! hän kuiskasi. - Hullu munkki! - Siltä tosiaan näyttää, sanoin tyynesti. Kiemurtelin nopeasti ja äänettömästi ulos makuupussistani, ryömin muiden luo ja herätin heidät. - Munkki! supisin.


Norjalaisen Steen Stokholmin kirjoittamista Bobbis-kirjoista ovat ilmestyneet suomeksi Varo harhasyöttöjä, Bobbis! (2006; Bobbis: Fotball, jenter og rock’n roll), Vive la France! Bobbis 2 (2006; Bobbis 2: Vive la France! 2000), Tiikerimysteeri: Bobbis 3 (2007; Bobbis: Tigermysteriet), Bobbis harhateillä (2007; Bobbis på villspor), Budholmissa kummittelee (2008; Det spøker på Budholmen!), Viikinkimiekka (2008; Vikingsverdet) ja Näytön paikka, Bobbis! (2009; Fotballgal 2009).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 1 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 59 vrk 1 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.