Kuvaus

Kovakantinen kansipaperilla
655 sivua

Stephen King, Peter Straub: Pimeyden talo (Talismaani, 2.osa)
Kirjailijat: Stephen King, Peter Straub
Ensimmäinen painos
Tammi 2002
Alkuteos "Black House" ilmestynyt 2001.

Kaksikymmentä vuotta sitten poika nimeltä Jack Sawyer matkasi toiseen universumiin pelastaakseen äitinsä siellä elävän kaksoisolennon - ja samalla äitinsä - ennenaikaiselta ja tuskalliselta kuolemalta. Nyt Jack on Los Angelesin poliisista eläkkeelle jäänyt murhaetsivä, joka asuu pikkuruisessa Tamarackin kylässä Wisconsinissa eikä muista mitään seikkailuistaan toisessa maailmankaikkeudessa.

Mutta sitten Wisconinissa tapahtuu sarja julmia murhia, jotka muistuttavat vuosikymmeniä aiemmin riehuneen mielipuolen surmatöitä. Sikäläinen poliisipäällikkö pyytää Jackia kokemattoman väkensä apuun murhamiehen etsintään. Mutta ovatko nämä murhat vain jonkun häiriintyneen ihmisen töitä vai onko jokin salaperäinen paha voima päässyt valloilleen tällä pienellä paikkakunnalla? Ja mikä saa aikaan Jackin selittämättömät valveunet punarinnan munista ja punaisista höyhenistä? Yrittääkö joku viestiä hänelle jotain?

Lopulta Jackin on pakko yrittää selvittää tämä arvoituksellinen viesti. Hän joutuu palaamaan salattuun menneisyyteensä, toiseen universumiin. Sieltä hän saa voiman ja rohkeuden astua hylätyn metsätien päässä olevaan pelottavaan taloon ja kohdata siellä piileksivät rivot ja verenhimoiset pahathenget.

Pimeyden talo on muhkea lukupaketti perinteisen kauhukirjallisuuden ystäville. Kaksi kokenutta kirjailijaa on yhdistänyt voimansa taatakseen lukijoille hiuksianostattavia ja selkäpiitä karmivia elämyksiä.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 13.6-23.6.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 18 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 67 vrk 18 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.