Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

POLARIS on 13. toukokuuta 2009 ilmestynyt STRATOVARIUS-yhtyeen kahdestoista studioalbumi. Albumi on yhtyeen ensimmäinen ilman kitaristi Timo Tolkkia, jonka on korvannut Matias Kupiainen. Sitten edellisen Stratovarius-albumin myös basisti Jari Kainulainen on vaihtunut Lauri Porraan.

Uudet jäsenet osallistuivat vahvasti myös Polariksen sävellys- ja sanoitustyöhön. Albumi äänitettiin syksyllä 2008 Hästholmenissa ja 5 by 5 -studiolla Helsingissä, ja sen miksasi Mikko Karmila Finnvox-studiolla. Stratovariuksen ”uuden aikakauden alkua” symboloi uusi logo, joka on järjestyksessään yhtyeen kolmas.

Listasijoituksia: Suomi 2., Saksa 55., Sveitsi 57. ja Ranska 62.

Levy on hyväkuntoinen. Kun maksusuorituksesi näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita:

3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

Deep Unknown (säv. Matias Kupiainen, san. Timo Kotipelto) - 4:28 Falling Star (säv. ja san. Lauri Porra) - 4:33 King of Nothing (säv. ja san. Jens Johansson) - 6:43 Blind (säv. ja san. Johansson) - 5:29 Winter Skies (säv. ja san. Johansson) - 5:50 Forever Is Today (säv. ja san. Porra) - 4:41 Higher We Go (säv. Kotipelto ja Kupiainen, san. Kotipelto) - 3:48 Somehow Precious (säv. Kotipelto ja Kupiainen, san. Kotipelto) - 5:38 Emancipation Suite: I Dusk (säv. ja san. Porra) - 6:58 Emancipation Suite: II Dawn (säv. ja san. Porra) - 3:41 When Mountains Fall (säv. ja san. Porra) - 3:12

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.5.2024 10:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.