Kuvaus

Kovakantinen
638 sivua

Stuart Hill: Tulimiekka (Jäämaan kronikka, osa 2)
WSOY 2007
Alkuteos "Blade of Fire" ilmestynyt 2006.

Kohta kaksi vuosikymmentä on kulunut siitä, kun pieni pohjoinen Jäämaa liittolaisineen kukisti voittamattomana pidetyn Polypontuksen imperiumin armeijat. Kuningatar Thirrinin toiveet rauhan talvesta osoittautuvat kestämättömiksi, kun susikansan vakoojat varmistavat häikäilemättömän polypontuslaiskenraali Scipio Bellorumin etenevän jälleen kohti pohjoista, murhanhimoiset poikansa Sulla ja Octavius vahvistuksinaan.

Thirrinillä ja Oskan Noitaisälläkin on lapsikatraansa tukenaan, etunenässä voimakastahtoinen kruununprinsessa Cressida. Oskanin hämmentävässä näyssä kuitenkin nuorimman pojan Charlemagnen kohtalo vie kauas etelään polttavan hiekan aavikoille. Kuinka muka kampurajalkainen pikkuprinssi, josta ei ole edes linnamiehen kilven kantajaksi, palaisi kerran "tulimiekka kädessään" johtamaan kansansa voittoon?

Jäämaan kohtalo on jälleen vaakalaudalla, ja sijaishallitsijaksi nimitetty Charlemagne purjehtii saattueineen maanpakoon etsimään valtakunnalle uusia liittolaisia. Hovin varasuunnitelma vaikuttaa kaukokatseiselta, mutta edes Scipio Bellorum ei osaa aavistaa, että Pimeyden voimat kukoistavat keskellä Lehmuskilven kuninkaallista klaania...

Tulimiekka on jännittävää jatkoa Stuart Hillin vuonna 2006 suomennetulle esikoisromaanille Jäämaan huuto, lumoava tarina Jäämaan valtakunnan verisistä vaiheista sivistyksen ja barbarian rajamailla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 17 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 97 vrk 17 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.