Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Päivänvalosuodin on ultraviolettisuodinta vastaava suodin. Ulkonäöllisesti suodin näyttää ultraviolettisuotimelta, mutta on väriltään hailakan oranssi tai vaaleanpunainen. Tämä taitaa kääntyä vaaleanpunaiseen.

Kuten ultraviolettisuodinkin, päivänvalosuodin poistaa ultraviolettisäteilyn mahdollisesti tuomia pehmentymiä kuvien värikontrastissa. Toisin kuin ultraviolettisuodin, päivänvalosuodin vähentää kuvan värilämpötilaa, mikä on omiaan tekemään esimerkiksi kalpean ihon lämpimämmän oloiseksi (värilämpötila mielletään usein käänteisesti, vaikka todellisuudessa mitä suurempi värilämpötila, sitä kylmemmän oloiset värit). Muuten suotimen käytännön vaikutus on kuten ultraviolettisuotimella.

Suotimen hyöty on myös konkreettinen, suojaa linssin etulasia naarmuilta ja lialta. Onnettomuuden sattuessa on huomattavasti helpompaa ja halvempaa korvata pelkkä suodin kuin koko etulinssi. Se tarjoaa erinomaisen suojan objektiiville naarmuja ja kolhuja vastaan.
Suojasuodin pitää objektiivin etuelementin turvassa. Se siis estää etuelementtiä likaantumasta tai kolhiintumasta. Suojasuodin on erityisen hyödyllinen olla, etenkin kalliimmissa objektiiveissa, varmuuden vuoksi.

Huudossa oleva yksilö on ollut käytössä, ei ole uusi. Jotain käytön jälkeä voi olla mutta silmällä naarmuja ei havaitse. Puhdistin fairilla mutta on varmaankin spesiaalivälineet/aineet puhdistusta varten. Kuntoluokitus Hyvä.

Mukaan tulee laarin pohjalta löytynyt random läpinäkyvä pyöreä muovikotelo suojakotelo.

filmivalokuvaus filmikamera vintagekamera retrokamera kinokamera kinofilmikamera järjestelmäkamera järkkäri filmijärkkäri

Paino 15 g

Toimitus onnistuu Matkahuollon, Postin ja R-kioskin kautta. Pakkausmateriaalit, pakkaaminen, kuljetus operaattorin toimipisteelle ja operaattorin kuljetusmaksu; toimituskulut yhteensä 10 e.
Mahdollista että yhdistelen huutoja samaan pakettiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 21:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.