Kuvaus

Tästä vanhempaa Suosikki lehteä kuvienmukainen ja hyväkuntoinen ikäisekseen..33 vuotta. Sivut tallella ja kiinni. Keskisivun juliste ja erikoislehti kiinni ja mukana. Ei  merkintöjä..ei leikelty mitään, ei piirrelty. Kansissa ja lehdessä on  kulumaa ja pientä tahraa..oikea yläkulma muutama sivu nuekkataitetta..iän tuomaa patinaa., sisältä hyvä..selattu lehti. Yleinäkymä siis sisältä ehyt ja kannet näkyvät kuvassa.. Kuvat: ensimmäinen ja toinen kansisivut (etu ja taka), kolmas lehden sisältöä ja muut kaksi sattumanvaraisia kuvia lehden sisällöstä. Jyrki Hämäläinen Päätoimittaja.

Sisältöä mm. taskupokkarissa Alice Cooper, pikkujuliste Bon Jovi, Kata & jive Bunny-tähti Les Hemstok, Tom Gruise, Neljä Ruusua, Michael Jackson, Miss  & Mr Yong Finland voittajat -90 esittelyssä, Miljoonasade ymym. Erikoislehti Guns n`Roses- -90-luvun Rolling Stones, Kiss, Whitesnake, Def Leppard,Bon Jovi,Richie Sambora, Kuusamolainen A.R.G:reindeer metal, Stone, Airdash, mainokset myös kiinni ja mukana.

Laitan sivuilleni Suosikki lehtiä lisää myyntiin aina kunhan aikaiseksi saan. Ok lehti mukana myynnissä..vielä löytyy ehkä lisää..

  Useampi lehti tulee xxs-pakettina n. 5.90 hintaan. Maximi postituskulu 7,95 kaikista sivuiltani yhteen pakettiin ostetuista / huudetuista tuotteista. Matkahuollon paketti. Lähetän myös postin kautta niin haluttaessa. Nämä postituskulut Suomeen.

Sivuillani myös  muumimukeja, muumikulhoja, muumilautasia, kirjoja, kortteja, pikkuautoja ym. Saa kerätä pakettia.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 7 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 100 vrk 7 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.10. klo 10:53

Moi,

löytyykö no.12/1990 julisteineen ?

20.10. klo 11:13

Varaston monissa laatikoissa on paljon vielä eri lehtiä..myös Suosikki ja Ok lehtiä -80 luvulta ja -90 alusta. Saattaa löytyä, mutta ei voi sanoa varmaa onko enään tuota. Laitan tänne pikkuhiljaa kaikki löytyvät.