Tuote on myyty käyttäjälle Villevak hintaan 14 €

Kuvaus

Varastojen kätköistä huudettavaksi seuraavanlainen setti:

New Super Mario Bros. Wii - Pelilevy ja kannet. Kannet kuvan mukaisesti suomenkieliset. Levyssä jonkin verran hiusnaarmuja

Mario Party 8 Wii - Pelkkä pelilevy. Levyssä aika lailla naarmuja.

New Super Mario Bros. U WiiU - Pelilevy ja ehkä Suomen huonoimmassa kunnossa oleva WiiU -pelin kansilehti? Kansi itsessään on melko paljon nähnyt elämää, mutta pidikkeet ovat paikallaan ja kansikin menee kiinni. Kansilehteä on joku järjen jättiläinen päättänyt leikata niin, että kansilehdestä on jäljellä vain etuosa ja osa sivua. Ihme ja kumma pelilevy itsessään on hyvässä kunnossa. Levyn päällä on mahdollisesti tarrasta jääneitä liimajälkiä, mutta nopealla tarkastuksella levyn lukupinnassa en nähnyt muuta kuin sormenjälkiä.

Tälle sekalaiselle setille 0€ lähtö ja 0,05€ korotus. En voi antaa toimivuustakuuta levyille, mutta nopeasti konsoleissa käytettynä pelilevyt kyllä käynnistyi. Wiin Super Mario Brosista voi saada hiomalla hyväkuntoisen, mahdollisesti hyvällä tuurilla myös Mario Partystä. Onnea huutoihin!

Nouto tai vaihtoehtoisesti postitus. En vastaa postin kadottamista tai rikkomista tuotteista. Postikulut laskettu postin huutopaketin hinnastolla. Voidaan lähettää ostajan toiveesta myös muilla tavoin, veloitus todellisten kulujen mukaan.

Hakusanat: Nintendo Wii WiiU Super Mario Brothers Bros Mario Party PAL SCN suomiversio

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 21:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.