Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC1215]

OK ISKUSSA oleva (aivan minimaalisen kevyttä käytön jälkeä lähinnä selkämysen etulaidassa] ndidottu painos NÄLKÄPELI diggareille.


Suzanne Collins: NÄLKÄPELI 2 - Vihan liekit

Presidentti Snow’n vierailu. Vyöhykkeet kapinan partaalla. Suora uhkaus Galen tappamisesta ja lisää tulossa. Kaikki rakkaani ovat tuomittuja. Ja kuka tietää, kuinka moni muu joutuu vielä maksamaan minun teoistani? Jos en pysty kääntämään kurssia kiertueen aikana. Tyynnyttämään rauhattomuutta niin, että presidentti lakkaa huolehtimasta. Mutta miten? Todistamalla aukottomasti koko tälle maalle, että rakastan Peeta Mellarkia.

Minä en pysty siihen, minä ajattelen. En ole niin hyvä. Meistä kahdesta Peeta on hyvä, ihminen josta on helppo pitää. Hän saa ihmiset uskomaan mitä tahansa. Minä olen se, joka nipistää suunsa kiinni ja pysyttelee taka-alalla ja antaa hänen hoitaa puhumisen niin pitkälle kuin suinkin. Mutta Peeta ei ole nyt se, jonka on todistettava rakkautensa. Se olen minä.

– Katniss

Nälkäpeli on ohi, mutta kärsimys ei. Juuri ennen koko maan kattavaa voitonkiertuetta, jolle voittajapari pakotetaan, presidentti Snow tekee epämiellyttävän vierailun Katnissin kotiin. Hän syyttää tyttöä siitä, että hänen käytöksensä pelissä yllyttää ihmisiä kapimaan. Lisäksi hän on saanut vihiä, että Katnissin ja Peetan suhde olikin tekaistu! Voiko heidän kihlautumisensa yleisön edessä vielä pelastaa tilanteen?

”Liikuttava, lennokas ja loistavasti kirjoitettu dystooppinen seikkailu. Teoksen unohtumattomat sankarit ovat omaa luokkaansa, ja se pitää otteessaan kuin loukku.” – The Times

Vihan liekit ei ainoastaan vastannut odotuksiani, se ylitti ne. Kirjan jännitys saa sydämen takomaan vielä Nälkäpeliäkin hurjemmin, koska henkilöt ovat nyt vanhoja tuttuja, joiden kanssa on päässyt jakamaan kärsimyksen jo kertaalleen.” – Stephenie Meyer

”Nälkäpeli-trilogian – – toinen osa on vähintäänkin yhtä hyvä kuin ensimmäinen, jollei parempikin, sillä ensimmäisessä osassa tutuiksi käyneisiin hahmoihin saadaan nyt enemmän syvyyttä. Ilmi tulevat hahmojen uudet, jopa yllättävätkin piirteet pitävät lukijan varpaillaan.” – Laura Kurki, Lukufiilis

WSOY pokkari

Painettu EU:ssa - 2011

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e TILILE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 16:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.