Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[0124]

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva DVD boxi huippusuositun Sydämen asialla / HEARTBEAT  TV-sarjan ystäville.  ANNA VAIKKA LAHJAKSI.

Sydämen asialla / HEARTBEAT - kaudet 1- 3 DVD Boxi

KAUSI 1

Vuosi 1964 toi Englantiin Beatlesit ja ehkäisypillerin. Nick ja Kate Rowan kyllästyivät Lontoon humuun ja sumuun. Siellä ei poliiseja enää erottanut roistoista. Nick etsii parempaa yhteisöä, jossa tarvitaan hänenlaistaan poliisia. Pariskunta kaipaa uutta ja palkitsevampaa elämää. Juuri lääkäriksi valmistuneen Katen pitää niellä feministiset periaatteensa ja seurata aviomiestään entisille kotiseuduilleen. Idealistiset odotukset eivät toteudu, eikä heitä odotakaan se rauhan tyyssija, jota Nick odotti ja jonka Kate muisti. Sydämen asialla on kiihkeätempoinen sarja, jossa 60-luku herää henkiin ja jossa huumori ja yhteiskunnallinendraama yhdistyvät rauhaisalla maaseudulla, jota ravistelevat vapautuvat arvot ja aikakauden musiikki.

KAUSI 2

Toisella tuotantokaudella Nick ja Kate Rowan ovat kotiutuneet Yorkshiressa Aidensfieldin kylään, jossa Nick toimii kyläpoliisina. Vastavalmistunut feministisest ajatteleva lääkärivaimo Kate törmää vanhanaikaisiin asenteisiin, mutta Nick elää nummien sykkeessä. Lontoon kadut ovat kaukana, mutta rikokset eivät jääkaupunginmuurien sisälle.

KAUSI 3

Kolmas tuotantokausi alkaa tohtori Farrenbyn ryöstöllä, jolla on traagiset seuraukset. Surullinen tapahtuma aiheuttaa lisää jännitteitä Katen ja Nickin suhteelle, koska ongelmat työssä heijastuvat myös kotiin. Vanha ketku Greengrass jatkaa rötöksiään ja juonittelujaan Aidensfieldin kylässä ylikonstaapeli Blaketonin harmiksi.

KESTO: 25 h 59 min

TEKSTITYS: Suomi
 

POSTITETTAESSA PK.- lisä  3.40e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 14:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.