Kuvaus

Tuotteen Synology - DS224+ -tiedostopalvelin kuvaus


Synology - Tiedostopalvelin DS224+

Tehokas ja monipuolinen tiedostopalvelin

Synology DS224+ on suunniteltu tarjoamaan tehokas ja monipuolinen ratkaisu tiedostojen säilytykseen ja jakamiseen. Tämä tiedostopalvelin tarjoaa luotettavan ja nopean tiedon tallennus- ja käyttöympäristön sekä helppokäyttöisen hallintaliittymän.

Nopea tiedonsiirto

DS224+ käyttää edistyksellistä tekniikkaa, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja suuren tallennuskapasiteetin. Voit siirtää tiedostoja ja varmuuskopioida tärkeitä tietoja jopa kymmenien gigabittien nopeudella. Tämä nopeus ja tehokkuus varmistavat, että sinulla on aina pääsy tarvittaviin tiedostoihin nopeasti ja vaivattomasti.

Kattavat hallintatoiminnot

DS224+ tarjoaa laajan valikoiman hallintatoimintoja, jotka tekevät tiedostojen hallinnasta helppoa ja tehokasta. Voit luoda käyttäjätilejä, asettaa käyttöoikeuksia eri käyttäjäryhmille ja määrittää varmuuskopioinnin aikataulun. Lisäksi voit käyttää Synology DiskStation Manager -ohjelmistoa, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja ja sovelluksia tiedostojen hallintaan ja jakamiseen.

Turvallinen tiedostojen säilytys

Tiedostojen turvallisuus on yksi DS224+ keskeisistä ominaisuuksista. Laite tarjoaa luotettavan suojausmekanismin, joka suojaa tärkeitä tietoja luvattomalta pääsyltä ja mahdollisilta tietojen menetyksiltä. Voit ottaa käyttöön tiedostojen salaamisen, luoda varmuuskopioita ja m

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 21 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.