Kuvaus

Tuotteen Sytytyspalat 32kpl kuvaus


Sytytyspalat 32kpl

Sytytyspalat 32kpl tarjoavat tehokkaan ja kätevän tavan sytyttää tulen grillissä, kaminaan tai uunissa. Näiden sytytyspalojen avulla voit saavuttaa nopean ja luotettavan tulen ilman turhia vaikeuksia.

Ominaisuudet:

  • Paloaika 10 minuuttia
  • Valmistettu puuvillasta ja vahasta
  • Ideaalinen käytettäväksi grillissä, kaminassa ja uunissa

Sytytyspalat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja tarjoavat pitkän paloajan, mikä tekee tulen sytyttämisestä nopeaa ja kätevää. Näitä sytytyspaloja voidaan käyttää erilaisissa lämmönlähteissä, kuten grillissä, kaminaan tai uunissa, mikä tekee niistä monipuolisen ratkaisun kodin eri tarpeisiin.

Valmistettu puuvillasta ja vahasta, nämä sytytyspalat ovat turvallisia ja luotettavia käyttää. Ne syttyvät helposti ja palavat tasaisesti 10 minuutin ajan, mikä antaa riittävästi aikaa sytyttää tulen ja saavuttaa haluttu lämpötila.

Sytytyspalat 32kpl tarjoavat sinulle tarvittavan määrän sytytyspaloja pitkäaikaiseen käyttöön. Voit käyttää niitä useita kertoja ja taata sytyttämisen helppouden jokaisella kerralla. Lisäksi kompakti pakkaus on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana tarvittaessa.

Tilaa Sytytyspalat 32kpl jo tänään ja nauti helppoudesta ja luotettavuudesta tulen sytyttämisessä. Tee grillaamisesta, takan lämmittämis

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 14 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.