Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien digipak-koteloinen DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Tähtikirkas yö / La notte di San Lorenzo / Night of the Shooting Stars (DVD) *

Toisen maailmansodan lopun alku on käsillä ja saksalaisten joukot miehittävät Italiaa. Myös pieni San Marinon kylä on natsien joukkojen hallussa, ja kaikki kyläläiset käsketään kirkkoon suojaan sodan jaloista. Pieni joukko kyläläisistä kuitenkin epäilee saksalaisjoukkojen motiiveja ja päättää karata etsimään partisaanien ja liittoutuneiden joukkojen apua.

Monitasoinen ja palkittu Tähtikirkas yö on kuvaus karkaavan joukon rohkeudesta ja tahdonvoimasta sekä taaksejäävien kohtalosta ja fasistien väkivaltaisen otteen lipumisesta sodan runtelemasta Italiasta. Elokuva haastaa katsojan käsittelemään raskaita aiheita kipeimmimmällä tavalla - lapsen näkökulmasta.

Tähtikirkas yö pohjautuu paljolti ohjaajaveljesten Paolo ja Vittorio Tavianin omiin lapsuudenaikaisiin kokemuksiin sodanaikaisessa Italiassa. Elokuva sai ansaitusti Cannesin tuomariston Grand Prix -palkinnon vuonna 1982.

Ohjaus: Paolo Taviani

Käsikirjoitus: Paolo Taviani, Vittorio Taviani

Pääosissa: Omero Antonutti, Margarita Lozano, Claudio Bigagli, Miriam Guidelli, Massimo Bonetti, Enrica Maria Modugno, Sabina Vannucchi, Giorgio Naddi, Renata Zamengo

Valmistusvuosi: 1982

Kesto: 1 h 43 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 17:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.