Kuvaus

Diabetes, verenpaine, kolesteroli, ylipaino, astma... Apua! Miksi kevytlevitteet, ruokaympyrät ja lääkkeet eivät auta?

Mikä tukkii verisuonemme? Onko voi myrkkyä elimistöllemme? Onko mahdollista, että ihmiset sairastuvat kolesterolilääkkeistä? Onko koko kolesterolihysteria pelkkä kupla?

Tämän kirjan luettuasi tiedät, mistä rasvasodassa on kysymys ja miten elintarvike- ja lääketeollisuus ovat ohjanneet lääketieteellistä tutkimusta ja vaikuttaneet ravinto- ja hoitosuosituksiin.

Taija ja Jani Somppi kertovat kevyttuotteiden haitoista, ravinneköyhästä ruoasta ja hyvistä ja huonoista ravintorasvoista. Monivuotinen työ potilaiden parissa on osoittanut, että vähähiilihydraattinen ruokavalio parantavine rasvoineen tuo helpotusta useisiin kansansairauksiimme. Kirjassa kerrotaan tämän ruokavalion perusteista ja annetaan ohjeita, joiden avulla voi elää entistä terveempänä ja saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvän olon.

Jos vielä mietit ketä uskoa, kuuntele kehoasi. Se ei valehtele.

--------

Kuvan pokkari.

KUNTO  Oikein hyvä käytetty / erinomainen.

TOIMITUS tapahtuu kirjepostin mukana. (Kirjeissä ei ole seurantakoodia.) Tilaus suojataan paperilla ympäriltä - mahdollisuuksien mukaan.

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana. Noutomahdollisuutta ei siis ole. Huomioittehan tämän ennen tilausta. Lukisittehan ystävällisesti toimitusehdot ja muut ohjeistukset. 

-------    VK.K terveyspokkarit  --------

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


22 €
Sulkeutuu 103 vrk 17 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 103 vrk 17 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.