Kuvaus

Italialaisen Bybloksen sisäturkki jäljitelmä karvaa. Pituus 79 cm, kai - kai 120 cm ja siitä mitta kasvua kohti helmaa, on kello muotoiltu.  Päälinen erikoiskäsitelty puuvilla, sisällä tummemman vihreä pile turkis. Mahtavan lämmin takki! voit kietaista shaalikaulukset vaikka päälekkäin, kiinnitystä ei ole Italialaiseen tapaan, mutta ne on helppo lisätä, jos niitä kaipaat.

Hiha raglanhiha, olalta mitattuna 67cm. Täysvuori keinoturkis ja siksi superlämmin! Made in Italy!

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Upea turkki käytetty, mutta kunto on erinomainen.

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin huutokohteita.

Avainsanoja: erikoisuus italialaiselta suunnittelijalta, boheemi, turkki, keinoturkki, klassinen, uniikki, katso myös muut merkkituotteeni, kuten   Jean Paul Gaultier, Armani, Mani, Benetton, Cinque, Mathilde, Cream, Gudrun Sjödén, Kenzo, Romeo Gigli, Zalando, Nitya, Zara, Indiska, Ralph Lauren, Canni, Benetton, Marco Polo, Sand, Tommy Hilfiger,  kenkiä Kelian, Charles Jourdan, Venice, Tamaris, Sonia Rykiel

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 8 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

145 € Sulkeutuu 85 vrk 8 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.