Tuote on myyty käyttäjälle aesjiihoo hintaan 9,90 €

Kuvaus

Kaksi Vishal Mangalwadin kirjaa:

1. KIRJA:

Tämä kirja muutti kaiken — Raamatun hämmästyttävä vaikutus maailmassasi määrittelee uudelleen sen, miten Raamattu vaikuttaa kaikkeen, mitä pidämme yhteiskunnassamme merkityksellisenä. Mangalwadi muistuttaa kirjassaan, että Raamattu on vapauttanut ihmiskunnan taikauskosta ja antanut rohkeutta muuttaa maailmaa

Kaiken lähtökohta on Jumalan ilmoituksen tunnustaminen ja tunnistaminen ainoaksi luotettavaksi oppaaksi ihmisten henkilökohtaisen elämän ja yhteiskunnan rakentamiseen.

TÄMÄ KIRJA ON UUSI

2: KIRJA

Kirja, joka muutti elämäsi - Miten Raamattu muokkasi läntistä maailmaa

Miksi länsimaisen yhteiskunnan koulutuskoneisto tuottaa ihmisiä, joiden joukossa masennus, itsemurhat ja juurettomuus lisääntyvät nopeasti? Miksi yhä useamman elämältä katoaa mielekkyys? Miksi Euroopasta ja Yhdysvalloista on alettu puhua sisäisen voimansa menettäneinä auringonlaskun maina? Vishal Mangalwadin kirja antaa kysymyksiin hätkähdyttävän ja vankasti perustellun vastauksen.

Tri Vishal Mangalwadia on luonnehdittu Intian johtavaksi kristityksi ajattelijaksi. Hän on filosofi, yhteiskunnallisten uudistusten tekijä, kolumnisti ja kirjailija. Hän on luennoinut 40 maassa ja kirjoittanut yli 20 kirjaa, joista monet on käännetty useille kielille.

TÄMÄ KIRJA ON HYVÄKUNTOINEN

Hakusanat: Päivä, hengellinen, uskonto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
9,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 10:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.