Kuvaus

Upea ja ylellinen mokkamaiselta tuntuva paksu Non Woven tapetti. Liisteri suoraan seinään ja tapetti kiinni - asennus on helppoa ja yksinkertaista. Lämpimän nutria-mokka sävyinen tapetti on upea yhden seinän tehoste tai koko huoneen tapetointiin. Rullan pituus 10,05metriä ja leveys 53cm, ja kuviosovitus vain 5,5 cm (Huomaa pieni kuviosovitus/raportti, se tarkoittaa käytännössä, että rullasta tulee yksi vuota enemmän normaali korkuiseen huoneeseen!!). Tapetissa näkyvä painokuvio on vanhaa kultaa, himmeä, kaunis ja hienostunut.

Rullia jäi 2kappaletta, jotka myyn pois 26€/kappale hintaan. Yksi rulla on 1 huuto. Hinta normaalisti 74€/rulla. Rullat on alkuperäpakkauksessa ja avaamattomia.

Väriä voisi luonnehtia; väri joka tuli skandinaaviseen sisustukseen muutama vuosi sitten ja jota näkyy tapettien lisäksi kaakeleissa, maaleissa ja kaikissa pintamateriaaleissa. Tikkurilan värikartassa J486 ja K486 ovat vierekkäiset värit, sanoisin että tapetti on tarkalleen näiden väliväri.

Kuvio on hillitty, livenä ei kumpikaan väri hallitse toista vaan ovat hyvin sopusointuiset. Kaunis hillitty klassinen tapetti.

 

Avainsanoja: maalaisromanttinen, tilda, klassinen, uniikki, Englantilaistyylinen, Burberry tyylinen ruutu tapetti, sisustus suunnittelijalle, sisustajalle, ompelijalle, somistajalle, tuunaajalle, tee itse, tapetointi, remontointi,kodikas, tunnelmallinen, Design Guild kirjan löydät sivultani, jos kaipaat luovia sisustusideoita, Tapetoijalle, tapetointiin, tapettia tapettirulla, tapettirullia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 6 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.