Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tämäkin on kuten kaikki muutkin tarrat, että pelkät kirjaimet tai kuvio liimataan. Valkea on siis taustapaperi, joka jää erilleen.
Laadukas vinyyliteippi.Kiinnitys puhtaalle, tasaiselle pinnalle, mukana tulevan siirtokalvon avulla.
Siirtokalvo imaisee kuvion mukaansa taustapaperista sitten vaan kiinnität haluamaasi kohteeseen.
Mittaa ja merkkaa paikka johon haluat asentaa. Katso että tulee suoraan tai juuri niin kuin haluat asentaa.
Hankaa Sitä mukaa, kun lasket tarraa hiljalleen kiinni kohteeseen siirtokalvon ollessa vielä paikoillaan jotta tarra kiinnittyy varmasti joka kohdasta.
!!!!!!Kannattaa varoa, ettei koske itse tarran liimapintaan, koska ihosta voi tarttua rasvaa ja tarra ei saata kiinnittyä kunnolla siltäkohden.!!!!!!!!!
Sitten vaan siirtokalvo varovasti pois päältä. (käännä siirtokalvon pää vasten siirtokalvon pintaa ja liu-uta siirtokalvon pintaa pitkin.
Nyt sulla on tarra paikoillaan ilman kantikkaita reunoja.
Kestää säätä -40 - +70 astetta.

Kestää myös ylilakkauksen ainakin MASTON JA KING kilikalipullo lakoilla. Halutessasi voin laittaa pienen palan kyseistä teippiä mukaan, niin voit testata
kestääkö tarra käytössäsi olevan lakan.

Siirtoteipistä saattaa jäädä jotain tarran pintaan, jos näin, se lähtee helposti pois pehmeällä kankaalla. Kannattaa katsoa ennen lakkaamista.

Ennen Tarran irroittamista taustapaperista, kannattaa tarra laittaa tasaiselle alustalle siirtokalvon vielä ollessa paikoillaan ja hangata esim kynnen hamaralla
siirtokalvoa järjestyksessä kauttaaltaan, jotta se kiinnittyisi tiukemmin itse tarraan eikä osia tai kirjaimia jäisi taustapaperiin vaan kaikki saataisiin siirtoteipin mukaan.
Kun lähdet irroittamaan siirtokalvoa taustapaperista etene varoen ja katso, että kaikki osat lähtee mukaan eikä mikään kirjaimen tai kuvion osa jää pois tai repeä.
Jos näyttää sille ettei joku osa lähde mukaan laske kalvo takaisin taustapaperiin ja hankaa siltäkohden uudestaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2017 9:38

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

19.2. klo 11:28

Moi. Ei sulla satu näitä valkoisina olemaan ?