Kuvaus

UUSI Penhaligon's taskuliina. Penghaligon´s on on brittiläinen hajuvesitalo. Sen perusti 1860-luvun lopulla William Henry Penhaligon, cornwallilainen parturi, joka muutti Lontooseen ja josta tuli kuningatar Victorian hoviparturi ja hajuvesi kauppias.

Liina on hienoa italian silkkiä (fine italian silk). Designer Richard James. Made in Italy. Ovh €45,00 EUR, tarjoan nyt edullisesti.

koko 25 x 25 cm, painatus parfyymi pulloja. Uusi tuote on hieno lahja.

 

Richard Jamesista kirjoitetaan näin: British Fashion Councilin vuoden suunnittelija- ja vuoden mittatilaussuunnittelija -palkintojen ainoa voittaja, Richard Jamesin rohkea värisovellus ja huomio leikkauksiin ja yksityiskohtiin on varmistanut sille ainutlaatuisen paikan miesten vaatteissa.

Richard Jamesin menestyksen ytimessä on aina ollut sen yleisö ja sen kyky vaikuttaa niihin, jotka eivät ehkä tavallisesti olisi olleet Savile Row'n asiakkaita. Vuosien varrella mukana on ollut monia aikakautta määritteleviä miehiä Tom Cruisesta (joka käytti Richard Jamesin smokkia vuoden 1997 Oscar-gaalassa), Hugh Grantista, George Clooneysta (joka käytti Richard Jamesia äskettäisessä Nespresso-mainoksissaan), David Beckhamista, Daniel Craig, Jude Law ja ehkä merkittävimpään Sir Elton Johníi, joka kirjoitti:

https://www.gq-magazine.co.uk/article/richard-james-savile-row-rebels

https://www.richard-james.com/

https://gentlemenstandard.com/2012/09/06/style-substance-the-polka-dot-pocket-square/

https://www.vogue.com/fashion-shows/designer/richard-james

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Tämä jäänyt käyttämättä.

 

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja.

Avainsanoja: boheemi, klassinen, uniikki, . Katso lisäksi sivullanion naisten laadukkaita vaatteita ja tunnettuja merkkejä kuten Jean Paul Gaultier, Armani, Mani, Benetton, Cinque, Mathilde, Cream, Gudrun Sjödén, Kenzo, Romeo Gigli, Zalando, Nitya, Zara, Indiska, Ralph Lauren, Monki, Benetton, Marco Polo, Sand, Tommy Hilfiger,  Hugo Boss, Richard James, kenkiä Kelian, Charles Jourdan, Venice, Tamaris, Sonia Rykiel

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 2 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

34 € Sulkeutuu 47 vrk 2 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.