Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tekemisen maku (kirja+dvd+cd)
hybridikeittokirja


Tuotekuvaus
Tekemisen Maku -hybridikeittokirjassa yhdistyvät perinteinen painettu keittokirja, DVD-ruoanvalmistus- ja leivontavideot sekä CD-reseptipankki!  Nautinnollisia ja maistuvia ruoanlaittohetkiä - Nauti Tekemisen Mausta!

Keittokirjassa on yli 100 suosituinta reseptiämme kuvineen. Mukana on reseptejä arkiruoista juhlaviin tarjottaviin, pääruoista erilaisiin leivonnaisiin ja täytekakkuihin. Lisäksi osa resepteistä löytyy myös tekovinkkeineen DVD:ltä.

DVD sisältää kaksi tuntia leivonta- ja ruoanlaittovideoita. Mukana videoilla on tunnettuja viihteentekijöitä Riitta Väisänen, Danny & Katja ja Varpu, Pekkaniskan Pojat, Minna Walther, Ossi Ahlapuro sekä Radion Novan Makuhetkestä tutut Sanna Miettunen ja Taavi Salmivaara sekä taitavat koululaiset Anni, Eve ja Ella. Monen niksin osaaja Kati Nappa toimii juontajana.

CD-RESEPTIPANKKI sisältää 1000 reseptiä CD-levyn ROM raidalla. CD:llä on kaikki syksy 2007 mennessä julkistetut Myllyn Paras -reseptit. Lisäksi CD:ltä löytyy suosittu Hyvinvointi ja Terveys -sivustomme. CD:ltä on myös linkit Myllyn Paras -kotisivuille siten mm. tuotetietouden ja ravintoarvosisältötietojen osalta tiedot ovat aina ajan tasalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 17:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.