Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hienokuntoinen harvinainen ja äärimmäisen vähän käytetty Tektronix AN/USM-488  2235  
(on Tek 2235 mallin military versio). Tämä on aivan keräilykuntoinen. (toki myös kovaankin käyttöön sopiva laadukas työjuhta)



Tämä on todella harvinainen yksilö. Tätä ei ole varsinaisesti käytetty lainkaan. 

Aikanaan siellä missä se on alunperin ollut, se on seissyt varastoituna, mutta siten että se on ollut kalibrointitarkastus syklissä mukana. Muuten se on ollut siis varastoituna.  

Kun tuo tuli minulle kauan sitten, siinä oli kantokahvassa edelleen jopa se tehtaan joku tarkastuslipuke narulla kiinni. Yritin sitäkin varjella (keräily syistä) mutta kaikesta huolimatta se on sitten jossain vaiheessa siitä irronnut ja kadonnut. 

Etupaneelikin  tuossa on likiluokkaa kuin tehtaan hihnalta tullessa ja kaikki nupit tietenkin kuin uusia ja halkeilemattomia. 

Tuossa on aina ollut tuo suojakotelo pikallaan. Itse en tuota ole myöskään käyttäny,, vain säilyttänyt keräilykappaleena. Muutamia kertoja olen sen vuosien saatossa käynnistänyt ja tarkastanut toimivuuden. (se tekee nimittäin elkoille ihan hyvää että ne ajoittain näkevät hetken sähköä)

Tuo on sikälikin mukava peli että se on äänetön. Siinä ei ole minkäänlaista puhallinta vaan passiivijäähdytys! 

Mukaan tulee virtajohto (90 steen kulmalla joten voi myös käyttää pystyasennossa) sekä kaksi käytettyä mitälie "100 MHz" probea jotka kokeillessani tomivat ok. 

Tässä mallissahan on myös kaksi pyyhkäisyaikaa joten voi valita signaalista viivästetyn kohdan jota voi sitten tarkastella nopemmalla pyyhkäisyajalla (siis zoomata) Tuossa  kuvassa on siitä esimerkki. 


Tuo on todella hankala kuvattava kännykällä... 
Niin ja huom. Tuon suojaverkon näet kuvassa tuon vinorasterin) voi ottaa halutessaan pois (tuo on osa sitä RF suojausta jota tässä sotilaskäyttöön tarkoitetussa versiossa on eri tavoin lisätty)
Pleksi tässä mallissa on kirkas. Voin antaa tähän malliin sopivan sinisen pleksin mukaan jos on tarve... siinä on käytön jäkiä, se on jostain tavallisesta 2235 tai 2235A mallista (joita minulla ei enää ole)


100MHz vanhoja analogisia skooppeja toki saa varmasti halvemmalla kuin tämän. 
Mutta kuten mainittu, ehdota hintaa riippumatta ostahetilukuarvosta. 
paraasta olisi jos tämä löytäisi uuden kodin jonkun keräilijän, mittalaiteharastajan, suojista jotta säilyisi. 
Tämä on harvinaisuus ja varsinkin tässä kunnossa!

Tämä on myös ihan aito oikea Tektronix  eikä mikään Tektronix "TAS  himmeli". 
Valmistettu myös tietenkin Tekin ykköspaikassa eli Beaveronissa.
Tämä on käytännössä lähes käyttämätön ja yleiseen (vähäiseen) tarjontaan nähden todella äärimmäisen siisti ja kolhimaton. 

Käyttöohje  pdf
Huoltomanuaali.  pdf

 

 

Huomaa että vaikka kahvan vasen puoli näyttää taipuneelta niin se on täysin sellainen kuin se kuuluu olla ja millainen se tehtaankin jäljeltä on. Siinähän tuo metalli toimii (esijännitettynä) jousena joka painaa lukituksen koloihinsa siihen asentoon kun käyttäjä kahvan kääntää)

Mukaan tulevat probet. 


Toimitus.
En mielelläni lähetä postin hukattavaksi tai rikottavaksi. 
(toki se on neuvoteltavissa mutta ilmaista se ei oile koska se on ihan oikeasti pakattava ja se ON työtä  ja pakkausmateriaaleja kun se kunnolla tehdään. Eli puhutaan toimituskuluista, ei postin pakettihinnasta banaanilaatikossa)

Maksutapa:
Käteinen, Pankkisiirto, MobilePay

Lähialueella voin toimittaa käteen kun aikataulut ja kulkemiset sopii tai nouto ovelta onnistuu. 

Mielellään jos ennen kaupan tekoa vaikka kyselisit kuinka toimitus onnistuu. ja kysy sähköpostilla joka löytyy ilmoituksen alta kuvasta. 


Huom.
Kaikkia
Siglent tuotteita tietenkin saa kauttani edelleen ihan kuten ennenkin. Nythän on tullut myös uusia hienoja malleja (muun muassa 12 bittisia HD malleja). Sopii kysellä.
(harrastajavinkki... se SDS804X HD on sitten juuri SE malli...  saatan travittaessa hiukan "opastaa"...  ;)  )



 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


350 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.5.2024 6:08
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.