Kuvaus

Terhi Hirvikallio Kuu Naisen voima

Terhi Hirvikallio on opiskellut Saksassa ja Kiinassa, ja hoitaa asiakkaitaan Suomessa kiinalaisen lääketieteen, akupunktion ja luontaishoitojen avulla. Kirjassa hän kertoo mitä missäkin kuunkierron vaiheessa kannattaa tehdä: ruuat, reseptit, tunteiden ymmärtäminen, kehon tarpeet, ja jopa neuvoja miehille miten tukea ja ymmärtää naista kierron eri vaiheissa. Tämän kirjan lukemisesta tulee hyvä olo. Kuukautiskierto on luonnollinen rytmi, ja sen häiriötilat voidaan hoitaa luonnon keinoin kun sitä oppii ymmärtämään. Kirja kertoo naisten voiman löytämisestä nykyisessä elämänrytmissäkin. Terhin luoman Kuukellon avulla oma kuukautiskierto tulee tutuksi. Tunteille ja tuntemuksille löytyy rytmi ja selitys. Omaan rytmiin tutustumalla löytää luottamuksen sen seuraamiseen. Milloin on energisimmillään, milloin haluaa levätä, ja miten selittää sen muille.

Kirja käy naisen elämän läpi ensimmäisistä kuukautisista niiden loppumiseen. Matkalla on neuvoja omien tuntemusten jäsentämiseen ja kehon tukemiseen kierron eri vaiheissa: ruokareseptejä, värejä, musiikkia, liikkumista, voimasanoja. Neuvoja vaivojen hoitoon kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta tasapainoa etsimällä. Kuukautisten loppumisen ja sen jälkeistä aikaa käsitellään vain lyhyesti.

Miehille on omat neuvonsa, jotka auttavat tarjoamaan tukea vaimolle, tyttöystävälle tai myös omalle tyttärelle kuukautiskierron eri vaiheissa. Kun mies otetaan huomioon, hänen ei tarvitse torjua asiaa vaan hän osaa ja voi vaikuttaa rakkaan ihmisen hyvinvointiin.

Laatikko 

 


KATSO MYYNTIKOHTEENI

Lähetys Lähetän postin kautta voi myös noutaa

Maksutavat Tilinumero tulee tilauksen yhteydessä jolle voi siirtää, käteinen käy myös  jos esim. noutaa

Paketti hinnat
Posti lähetä paketti
Jos postin osoite on muuttunut
Google posti lähetä paketti

Kirje hinnat
Posti Kirje hinnat
Jos postin osoite on muuttunut
Google Posti kirje hinnat

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 11 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 100 vrk 11 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.