Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suomenkielinen tekstitys.
Kolme klassikkoelokuvaa.
Breakfast at Tiffany's, Sabrina ja Funny face.
Voi myös noutaa kotoani.

The Audrey Hepburn Collection (3 DVD)

Aamiainen Tiffanylla (1961), Rakastunut Pariisissa (1957), Kaunis Sabrina (1954)

Pääosissa mm: William Holden, Audrey Hepburn, Grégoire Aslan, Gregory Peck, Eddie Albert

Kaunis Sabrina on viehättävä ja hauska elokuva, jossa kimaltelee joukko Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä. Humphrey Bogart, William Holden ja Audrey Hepburn ovat pääosissa tässä Tuhkimotarinassa, jonka on ohjannut tunnettu elokuvantekijä Billy Wilder (”Auringonlaskun katu”, ”Piukat paikat”). Bogie ja Holden ovat ökyrikkaat Larrabeen veljekset Long Islandilta. Bogielle tärkeintä on työ, kun taas Holden on varsinainen naistenmies. Kun perheen autonkuljettajan tytär Sabrina palaa Pariisista aikuisena ja viehättävänä naisena, ei perhekonfliktia voi välttää, kun molemmat veljekset lankeavat hurmaavan Hepburnin pauloihin.

Aamiainen Tiffanylla (engl. Breakfast at Tiffany’s) on vuonna 1961 ensi-iltansa saanut Truman Capoten samannimiseen romaaniin perustuva romanttinen komediaelokuva. Elokuva teki kuuluisaksi kappaleen ”Moon River”, jonka on säveltänyt Henry Mancini ja sanoittanut Johnny Mercer. Audrey Hepburnille elokuvaa varten tehty Givenchyn musta hihaton puku huutokaupattiin 5. joulukuuta 2006 Lontoossa pidetyssä Christie’sin huutokaupassa 467 200 punnalla.

Rakastunut Pariisissa (Funny Face) on vuonna 1957 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen musikaalielokuva. Sen pääosissa ovat Audrey Hepburn ja Fred Astaire. Elokuvassa muotilehden päätoimittaja Maggie Prescott (Kay Thompson) haluaa uudistaa lehteään, ja etsii mallikseen sekä kauniin että älykkään naisen. Hän ja valokuvaaja Dick Avery (Fred Astaire) löytävät mallin kirjakaupasta, kun sen myyjä, Jo Stockon (Audrey Hepburn) suostuu matkustamaan Pariisiin kuvattavaksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2024 10:41
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.