Kuvaus

THE AVIATOR - LENTÄJÄ (DVD)

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 2004, kesto 2 tuntia 43 minuuttia. Kieli on englanti, tekstivaihtoehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja. Ohjaaja Martin Sorsese, pääosissa Adam Scott, Alan Alda, Alec Baldwin, Brent Spiner, Cate Blanchett, Danny Huston, Frances Conroy, Gwen Stefani, Ian Holm, John C. Reilly, Jude Law, Kate Beckinsale, Kelli Garner, Leonardo DiCaprio, Matt Ross.

"Martin Scorsesen Hollywood-glamouria pursuava suurelokuva tuottajalegenda Howard Hughesista, joka oli mies monen tunnetun tähtösen takana, ja myös heidän käsipuolessaan.

Hughes (Leonardo DiCaprio) oli taitava liikemies, keksijä, naistenmies ja armoitettu eksentrikko. Toiset tavoittelevat tähtiä ja heille taivas on kattona, mutta Hugesille se oli vasta alkua: elokuvatähtien lisäksi hän rakasti intohimoisesti lentokoneita ja oli Hollywood-uransa ohella mukana kehittämässä kaupallista lentoliikennettä, lopulta omistaen TWA-lentoyhtiön.

Elokuvassa kaikkien platinablondien äitiä Jean Harlow?ta esittää No Doubtin laulaja Gwen Stefani, joka tekee Aviatorin myötä elokuvadebyyttinsä. Ava Gardnerina hehkuu Kate Beckinsale, Katharine Hepburnin roolissa nähdään Cate Blanchett. Rasavilliä hurmuria ja miekkailuelokuvien kiistatonta kuningasta Errol Flynniä elokuvassa esittää Jude Law.

Lentäjä voitti viisi Oscar-palkintoa; kuvauksesta, leikkauksesta, lavastuksesta, puvustuksesta sekä parhaasta naissivuosasta (Cate Blanchett)."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 21 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,50 € Sulkeutuu 98 vrk 21 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.