Kuvaus

THE FAMILY MAN



Kate (Tea Léoni) ja Jack (Nicolas Cage)ovat rakastuneita, mutta edessä on vuoden ero, sillä Jack on päässyt työharjoittelijaksi Barclay'sille Lontooseen. Katea odottavat lakiopinnot hyvässä yliopistossa. Lentokentällä Kate tulee toisiin ajatuksiin ja pyytää Jackia jäämään kotiin. Jack ei jää, Katen sydän murtuu.

13 vuoden päästä Jack on iso johtaja pankkiiriliikkeessä. Hän ei palattuaan jatkanut Katen kanssa. Elämä tuntuu hymyilevän, bisnes luistaa, on rahaa ja naisia. Palatessaan jouluaattona myöhään kotiin töistä Jack poikkeaa ostamaan munatotia pikkuliikkeestä ja pelastaa uhkaavan tilanteen mustan nuoren alkaessa rettelöidä aseen kanssa. Hän lahjoo kaverin ja he lähtevät ulos liikkeestä. Jack yrittää saada Cashia luopumaan aseestaan ettei tämä joutuisi taas vaikeuksiin. Jack tulee maininneeksi että hänellä on kaikkea. Cash toivottaa hyvää joulua ja katoaa.

Aamulla herätessään Jack huomaa olevansa muualla kuin kotonaan; nukkumassa Katen vieressä keskiluokkaisessa omakotitalossa kahden lapsen isänä.

 

Ensiesitysvuosi
2000

Ohjaus
Brett Ratner

Näyttelijät
Nicolas Cage
Tea Leoni
Don Cheadle
Bo Derek
Jeremy Piven
Paul Sorvino
Harve Presnell
Gianni Russo
Josef Sommers



Kesto 120 min

K-3

Tekstitys:  Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

 

Pohjoismainen julkaisu

uusi (muoveissa)
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,98 €
Sulkeutuu 16 vrk 9 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,98 € Sulkeutuu 16 vrk 9 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.