Kuvaus

THE GOOD WIFE (6 x DVD) 3. KAUSI

DVD:t ja kotelo ovat erittäin hyväkuntoisia. Sarja on vuodelta 2012, kesto yhteensä n. 917 minuuttia, pääosissa Julianna Margulies, Matt Czuchry, Archie Panjabi, Josh Charles, Christine Baranski, Makenzie Vega, Chris Noth, Alan Cumming, Graham Phillips, Mary Beth Peil. Sarjan kieli on englanti, tekstitysvaihtoehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti

"Selviää, että kiltti vaimo ei pelkää näyttää kynsiään: hän on entistä tiukempi oikeussalissa, tekee enemmän perheensä eteen - ja on suljettujen ovien takana kiihkeämpi kuin koskaan. 

Kolmas tuotantokausi tuo esiin uuden puolen Alicia Florrickista... ja se miellyttää häntä. Toimistossa hän panee parastaan ja on ratkaisevassa asemassa luotsaamassa Lockhart/Gardneria myrskyjen halki.

Kun Alicia ja Will (Josh Charles) vihdoin onnistuvat romanttisessa ajoituksessaan, siitä koituu seurauksia molemmille. Ex-puoliso Peter Florrickista (Chris Noth) on tullut Alician ammatillinen vastustaja, joka asettuu samalle puolelle hänen kilpailijansa Caryn (Matt Czuchry) kanssa.

Williä uhkaa ammattikunnasta erottaminen, Diane yrittää pitää firman pystyssä ja Kalinda (Emmy-voittaja Archie Panjabi) koettaa korjata pilalle menneen suhteensa parhaaseen ystäväänsä.

Samaan aikaan firmaan pestattu Eli (Alan Cumming) ottaa itselleen tyypillisellä tavalla yhteen osakkaiden, asianajajien ja Alician kanssa.

Tällä kuuden levyn ja 22 jakson kokoelmalla The Good Wife on heti alusta lähtien upouusi nainen."  

Bonukset

  • Deleted Scenes
  • The Good Wife: A New Beginning
  • A Bi-Coastal Affair
  • Research And Development
  • Alicia Florrick At A Crossroads

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 4 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 55 vrk 4 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.