Kuvaus

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÃÃN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!

Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta DVD:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu DVD on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin kahteen, mutta olen päivätöissä ja verenpaine on jo huolestuttavasti koholla).

 

Jeremy Renner ( Mission: Impossible – Ghost Protocol , The Avengers28 Weeks Later , Avengers: Age of Ultron , Avengers: Endgame )


"Yhdysvaltain pommiyksikkö Bagdadissa saa uuden päällikön ja nuoret sotilaat joutuvat vaikeaan operaatioon pommitettuun suurkaupunkiin.

"Mikä on vastuullista sodankäyntiä ja mikä veristä huumaantumista sodasta? Miten voi suoriutua sellaisesta tehtävästä, joka on kirjaimellisesti tikittävä pommi?"


Kathryn Bigelow'n ( Point Break , Zero Dark Thirty ) ohjaamaa The Hurt Locker -elokuvaa on kehuttu parhaaksi elokuvaksi Irakin sodasta. Adrenaliinia nostava toiminta ja hyytävä jännitys on saanut kehuja eri puolilla maailmaa, ja elokuva on saanut useita palkintoja:



6 Oscaria:
- Directing
- Editing
- Sound
- Sound Editing
- Best Motion Picture of the Year
- Writing, Screenplay Written Directly for the Screen

6 BAFTA Film Awardia:
- Cinematography
- Director
- Editing
- Best Film
- Screenplay - Original
- Sound

4 OFCS Awardia:
- Actor
- Director
- Editor
- Best Picture

Venice Film Festivalin palkinnot:
- Human Rights Film Network Award
- SIGNIS Award
- Sergio Trasatti Award
- Young Cinema Award

...sekä 53 muuta palkintoa!


R2-aluekoodi.
Muovikotelo, suomenkieliset kannet.

TEKSTIT:
suomi, svenska, norsk.

KUVA:
1.85:1 anamorfinen 16:9 PAL

ÄÄNI:
- English dts
- English DD5.1


Ekstrat:
• ohjaajan kommenttiraita
• Behind the Scenes


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 18 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,33 € Sulkeutuu 19 vrk 18 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.