Kuvaus

Boksi sisältää kaikki kolme Matrix elokuvaa:

- Matrix
- Matrix - Reloaded
- Matrix Revolutions

MATRIX
Kaksi todellisuutta: toinen on tavallinen elämämme - toinen on sen takana. Toinen on unta ja toinen on Matrix. Miten ne voi erottaa toisistaan?

Neo (Keanu Reeves) etsii epätoivoisesti totuutta Matrixista, josta puhutaan vain kuiskaten. Hän on varma, että se jollain sanoinkuvaamattomalla tavalla ohjailee hänenkin elämäänsä. Morpheus (Laurence Fishburne) on elävä legenda, maailman vaarallisin mies, jolla Neo uskoo olevan vastaukset kaikkiin kysymyksiinsä. Morpheus puolestaan haluaa välttämättä löytää Neon. Hän uskoo, että Neo on "Valittu", jota odottaa suuri tehtävä. Kun miehet kohtaavat alkaa huikea ja samalla epätoivoinen kamppailu pelottavaa vihollista vastaan.

MATRIX - RELOADED
Wachowskin veljesten käsikirjoittama, ohjaama ja tuottama The Matrix Reloaded on jatko-osa The Matrixille (1999). Elokuva toimii trilogian keskimmäisenä osana jonka jälkeen seuraa vielä kolmas osa.

Tarina on tilanteessa, jossa konearmeija lähestyy viimeistä ihmisten hallitsemaa kaupunkia Siionia, jonka puolustuskyky 250 000 robottia vastaan on hyvin kyseenalainen. Neon (Keanu Reeves), Trinityn (Carrie-Anne Moss), Morpheuksen (Laurence Fishburne) ja kumppaneiden ainoa mahdollisuus voittaa sota on tunkeutua Matrixin ytimeen ja eliminoida koko keinotodellisuuden lopullisesti.

MATRIX REVOLUTIONS
Matrix Revolutions on Matrix-trilogian viimeinen räjähtävä luku, jossa ihmisten ja koneiden välinen sota saavuttaa huipentumansa, kun Zionin armeija taistelee epätoivoisesti pitääkseen konearmeijan kaupungin muurien ulkopuolella.

Katso muutkin kohteeni, myynnissä paljon elokuvia, pelejä puhelimia ym ym. Samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa / peliä / cd:tä ja 9 euron maksulla enemmänkin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 8 h 18 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 42 vrk 8 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.