Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

The Matrix (DVD)

Kuvitelma: Päivittäinen maailmamme on todellinen.

Totuus: Maailma on vain harhakuva, jonka kaikkivaltiaat tietokoneet ovat muodostaneet hallitakseen meitä.

Ohhoh! Häkellyttäviä tehosteita. Uskomattomia toimintakohtauksia. Mahtavat kung fu – koreografiat.
Keanu Reeves ja Laurence Fishburne johtavat taistelua ihmiskunnan vapauttamiseksi Wachowskin veljesten (Bound) ohjaamassa kybertrillerissä, jonka haluaa katsoa uudelleen moneen kertaan.

Ohjaus: Andy & Larry Wachowski

Näyttelijät: mm. Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving

Tekstitykset: Suomi, Ruotsi, Englanti ja 7 muuta


The Matrix Reloaded (2DVD)

Koneiden armeija valmistautuu hyökkäykseen. Smith-klooneja on kaikkialla. Neo lentää… mutta ehkäpä edes Valitun uskomattomat voimat eivät ole tarpeeksi pysäyttämään metallihirviöiden etenemistä.

Neo. Morfeus. Trinity. He ovat palanneet kirjoittaakseen uuden väkevän luvun Matrix-trilogiaan. Kiehtovat uudet liittolaiset liittyvät ihmisten riveihin taistelussa armottomia vastustajia vastaan, joiden lukumäärä on lisääntynyt ja taidot päivitetty sitten viime näkemän. Ja koneet lähestyvät ihmiskunnan viimeistä turvapaikkaa. Myös Wachowskin veljekset ja tuottaja Joel Silver ovat palanneet Matrixin maailmaan ja laajentavat nyt katsojien tajuntaa todellisella spektaakkelilla, joka järisyttää aisteja, tarraa tukevan otteen sydämestä ja raivaa tulevaisuuden elokuvateollisuudelle uusia, uljakkaita horisontteja. Mikä on Matrix? Tuohon kysymykseen ei ole vielä täysin vastattu. Ja seuraava kysymys kuuluu: Kuka on luonut Matrixin? Vastaukset johtavat elinvoimaisiin maailmoihin, joissa kaikki on mahdollista - ja vallankumous ja lopullinen voitto kenties vain puhelinsoiton päässä.

Ohjaus: Andy & Larry Wachowski

Näyttelijät: mm. Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving

Tekstitykset: Suomi, Ruotsi, Englanti ja 4 muuta


The Matrix Revolutions (2DVD)

Neo. Trinity. Morpheus. He ja muut sankarit seisovat joko voiton tai hävityksen partaalla eeppisessä sodassa koneita vastaan tässä upeassa Matrix-trilogian viimeisessä osassa. Neolle tämä merkitsee menemistä sinne, minne yksikään ihminen ei ole uskaltautunut: Konekaupungin sydämeen, mullistavaan välienselvittelyyn räjähdysmäisesti voimakkaamman luopio-ohjelma Smithin kanssa. Wachowskin kirjoittaja-ohjaaja-veljeksille ja tuottaja Joel Silverille tämä merkitsee kohoamista kahden ensimmäisen elokuvan uskomattoman visuaalisen kekseliäisyyden yläpuolelle. Vallankumous on tässä: Matrix Revolutions.

Ohjaus: Andy & Larry Wachowski

Näyttelijät: mm. Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving

Tekstitykset: Suomi, Ruotsi, Englanti ja 4 muuta


The Animatrix (DVD)

9 SHORT FILMS EXPLORING THE INCREDIBLE WORLD OF THE MATRIX.

Welcome to The Animatrix, a visionary fusion of CG-animation and Japanese animé from the world's most revered animé directors. Experience the prequel to The Matrix and learn about the last cities of mankind, the war with the machines and humanity's ultimate downfall. Witness the Final Flight of the Osiris, which sets the stage for The Matrix Reloaded movie and Enter the Matrix video game. Grasp a more complete understanding of The Matrix available nowhere else. Expand your mind even further as you unlock a dazzling arsenal of Bonus Materials. It's time to plug in.

THE FILMS
FINAL FLIGHT OF THE OSIRIS : THE SECOND RENAISSANCE PARTS I & II : KID'S STORY : PROGRAM : WORLD RECORD : BEYOND : A DETECTIVE STORY : MATRICULATED

Tekstitykset: Suomi, Ruotsi, Englanti ja 4 muuta

Postikulut sisältyvät hintaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 11:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.