Kuvaus

The Street Fighter-trilogia (3xDVD) Sonny Chiba (UUDENVEROINEN) SUOMIJULKAISU!

1970-luvulla Japanissa tuotettu The Street Fighter -trilogia mullisti kertaheitolla martial arts -elokuvagenren, esittelemällä toiminta- ja taisteluelokuvien ystäville karismaattisen ja salaperäisen karatetaiturin Sonny Chiban. 

Samalla valkokankaalle vyöryi aivan uudenlainen taistelutyyli – säälimättömän verinen ja yksityiskohtaisen brutaali lähitaisteluraivo, jonka suola ei ollut Bruce Lee -elokuvien tyylinen hieno koreografia vaan armoton ja realistinen tappelu. Tästä syystä nämä elokuvat joutuivatkin maailmalla sensuuriviranomaisten hampaisiin.

Kaikki "The Street Fighter" -elokuvat ohjasi Shigehiro Ozawa ja alkuperäinen trilogia sai myös kaksi epävirallista jatko-osaa: "Sister Street Fighter" ja "Sister Street Fighter 2". 

Kulttimainetta nauttivan Chiban taistelutyylin perusta on karate, mutta hänellä on musta vyö kaikkiaan kuudessa itämaisessa taistelulajissa, joista mm. karatessa, judossa ja ninjutsussa hän on saavuttanut korkeamman kuin ensimmäisen mustan vyön asteen.

QUENTIN TARANTINO on tunnustautunut suureksi Sonny Chiba ja Street Fighter faniksi ja on osoittanut näille kunnioitusta mm. elokuvissaan "True Romance" ja "Kill Bill 1", jossa Chiba näytteli miekkamestari Hattori Hanzoa.

Tekstitys: Suomi Ruotsi Norja

Kannet: Suomi

Valmistusvuosi: 1974

Kesto: noin 4 h 4min

Kieli: Japani

( Katso myös muut myytävät kohteeni.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 2 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 56 vrk 2 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.