Tuote on myyty käyttäjälle mrg684 hintaan 2,50 €

Kuvaus

Keenan Deerfield on puoliverinen lainsuojaton, joka on juuri vapautunut vankilasta. Hän on lujasti päättänyt elää lain oikealla puolella, mikä ei ole helppoa ex-vangille. Parempaan tulevaisuuteen luottaen Keenan pestautuu louhijaksi kaivoskaupunkiin.

Työ on raskaan uuvuttavaa ja rankemmaksi sen tekee kaupunkia ja kaivostoimintaa hallitseva säälimätön Driggerin perhe. Perhe johtaa kaupunkia rautaisen otteen ja kylmän pelon voimalla. Kaivoksilla taas mahdollisesta vastarinnasta on palkkana yllättävä "työtapaturma".

Keenan on saanut tarpeekseen sorrosta ja epätasa-arvoisesta kohtalosta. Vahvempien ajama pelon ja väkivallan laki takaa kaupunkilaisille ainoastaan köyhyyden, kärsimyksen ja kuoleman. On aika nousta vastarintaan ja taistella oikeuksiensa puolesta.


Ohjaaja: David S. Cass Sr.
Näyttelijät: Buck Taylor, Casey Sander, David Shackelford, Ernest Borgnine, Jenny Sullivan, Jonathan Murphy, Lee Majors, Lou Diamond Phillips, Marina Black, Paul Hewitt, Richard Tyson, Spencer Redford, Tom Everett, Tracey Walter, Warren Stevens

Kuvasuhde: 1.33:1
Ääniraidat: Dolby Digital 5.1 - englanti
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto: 1 h 25 min
Ikäraja: K-11


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 3:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.