Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Thomas Brezina: TIGER TEAM JA AVARUUSOLENNOT. Kuvitus: Werner Heymann. Suomennos: Anne Ali-Raatikainen. 2001 Kirjalito. 126-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, kirjan alkuperäinen omistaja on täyttänyt tietoja itsestään sivuille 7 ja 10, ei muita merkintöjä. Kirjan liitteenä on Tiger Team -kuori, josta löytyvät salapoliisitarvikkeet: Vihjekortti, Merkinantaja ja Decoder.
 
Tiger Team ja Avaruusolennot (2001; Ein Fall für dich und das Tiger-Team: Piraten aus dem Weltraum 1995) on toinen Tiger Team -kirja. Liity Tiger Teamin jäseneksi ja osallistu tapauksen selvittämiseen! Tiger Team näkee metsässä salaperäisiä olentoja. Ne ilmestyvät kirkkaan lentävän kiekon alapuolelle ja katoavat pian. Muutamia viikkoja myöhemmin olennot palaavat takaisin, ja merkillisiä asioita alkaa tapahtua. Tiger Team ryhtyy selvittämään asiaa...

 

2. Thomas Brezina: TIGER TEAM JA KASVOTON RATSASTAJA. Kuvitus: Werner Heymann. Suomennos: Anne Ali-Raatikainen. 2001 Kirjalito. 120-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan liitteenä on Tiger Team -kuori, josta löytyvät salapoliisitarvikkeet: Vihjekortti, Villinlännentemppukiekko ja Decoder.
 
Tiger Team ja Kasvoton ratsastaja (2001; Der Reiter ohne Gesicht 1995) on neljäs Tiger Team –kirja. Liity Tiger Teamin jäseneksi ja osallistu tapauksen selvittämiseen! Aina kun kasvoton ratsastaja ilmestyy Hurrikaanipuistoon, hän aiheuttaa katastrofin: rakennuksia syttyy tuleen, laitteet menevät epäkuntoon tai suuri vesisäiliö halkeaa. Tiger Team päättää seurata yllättäen ilmestyvää ja katoavaa ratsastajaa, jolla tuntuu olevan ihmeellisiä voimia. Kaikkein hämmästyttävintä on, että ratsastajalla ei ole lainkaan kasvoja!

 

3. Thomas Brezina: TIGER TEAM JA PÄÄKALLOKYPÄRÄ. Kuvitus: Werner Heymann. Suomennos: Anne Ali-Raatikainen. 2001 Kirjalito. 127-sivuinen nidottu kirja, kansissa vähän kulumaa (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, sivulle 10 kirjan alkuperäinen omistaja on täyttänyt pari tietoa itsestään, ei muita merkintöjä. Kirjan liitteenä on Tiger Team -kuori, josta löytyvät salapoliisitarvikkeet: Salapoliisiviivoitin ja Decoder sekä alkuperäisen Vihjekortin tilalle kirjoitettu kortin kopio.
 
Tiger Team ja Pääkallokypärä (2001; Ein Fall für dich und das Tiger-Team: Der Totenkopf-Helm 1996) on kuudes Tiger Team -kirja. Liity Tiger Teamin jäseneksi ja osallistu tapauksen selvittämiseen! Pellon keskeltä löytyy salaperäinen kypärä. Miten se on joutunut sinne? Synkästä Humpackin linnasta kukkulan läheltä lähetetään valomerkkejä, ja Tiger Teamin epäilykset heräävät. Patrick, Luk ja Biggi alkavat tutkia tapausta, joka ky koko ajan mutkikkaammaksi.

Thomas Brezina (s. 1963 Wien) on itävaltalainen nuortenkirjailija ja yksi saksankielisten maiden suosituimmista nuortenkirjailijoista. Hänen teoksiaan on käännetty 32 kielelle ja niitä on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta. Kirjoista on tehty videoita ja elokuvia sekä näytelmiä ja kuunnelmia. Thomas Brezinan teoksista on suomeksi ilmestynyt lähes neljäkymmentä. Seitsemän tassua ja Penny -kirjasarjassa on suomeksi ilmestynyt 18 kirjaa, joista ensimmäisinä Koiranelämää (1999; Was ist schon ein Hundeleben?) ja Myrskytuuli vaarassa (1999; Sturmwind darf nicht sterben!). Neljän keikka (Sisters Club) -kirjoista on suomennettu 13. lyönti: seikkailu Itävallassa (1999; Wenn die Turmuhr 13 schlägt) ja Aaveratsastaja: seikkailu Englannissa (2000; Der Geisterreiter). Tiger Team (Ein Fall fur dich und das Tiger Team) -kirjoja on suomeksi ilmestynyt Faraon kirous (2001; Der Fluch des Pharaos), Avaruusolennot (2001; Piraten aus dem Weltraum), Jalkapallokentän kummajainen (2001; Das Phantom auf dem Fusspallplatz), Kasvoton ratsastaja (2001; Der Reiter ohne Gesicht), Lentävät tulipallot (2001; Feuerauge - streng geheim!) ja Pääkallokypärä (2001; Der Totenkopf-Helm).
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 20 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 3 vrk 20 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.