Tuote on myyty käyttäjälle Juotle hintaan 165 €

Kuvaus

Myyn 2 kpl Ticketmaster-lahjakorttia. Korttien arvo on 100€/kpl, eli 200€ yhteensä.

Kortin saldon ja voimassaoloajan (31.12.2024 saakkka) pystyy varmistamaan kortissa olevan QR-koodin kautta (lisää tästä alla). Molempien korttien PIN-koodi on yhä raaputussuojan alla (kuten kuvista voi todeta).

Maksutavat ovat: käteinen tai tilisiirto (ennakkomaksuna). Jos maksat käteisenä ja sinulla ei ole tasarahaa niin ole yhteydessä niin voin tarkistaa että minulla on vaihtorahaa.

TOIMITUSTAVAT

Nouto on mahdollista, olen useimmiten kotona joten sopivan ajan löytäminen on varmasti helppoa. Asun Suvelassa aivan Espoon keskustan läheisyydessä (~500 metriä).

Jos ostaja sen hyväksyy, voin raaputtaa PIN-koodin esille ja lähettää sen ja sarjanumeron sähköpostina tai tekstiviestinä. Lahjakortin käyttäminen nettipalvelussa vaatii vain sarjanumeron ja PIN-koodin. Tämä on edullisin ja nopein toimitustapa.

Voin myös toimittaa postitse (voimme sopia tarkasta tavasta), tällöin ostaja vastaa kaikista kuluista ja kaikki maksut tulee suorittaa ennakkoon. En valitettavasti pysty ottamaan vastuuta mikäli lähetys häviää matkalla.

LAHJAKORTIN KÄYTTÖ

Kortin sarjanumeron ja raaputussuojan alla olevan PIN-koodin avulla korttia pystyy käyttämään Ticketmaster Suomen-nettipalvelussa. Ticketmaster on yksi maailman suurimpia lippupalveluja ja se välittää lippuja musiikki- ja muihin viihdetapahtumiin. Myyn lahjakortit koska en itse pysty niitä hyödyntämään tämän vuoden aikana.

Tarkistin että kuvien QR-koodit ovat luettavissa puhelimella tietokoneen näytöltä. Mutta jos tämä tuottaa vaikeuksia niin tässä ovat QR-koodien sisältämät nettiosoitteet joiden avulla korttien tiedot pystyy varmistamaan:

https://sites.prepaytec.com/chopinweb/be.do?p=TM_FIN_PL_B2C_EUR&s=MTA5MDAwODA3Mg%253D%253D&loc=fi&r=A

https://sites.prepaytec.com/chopinweb/be.do?p=TM_FIN_PL_B2C_EUR&s=MTA5MDAwODA3MA%253D%253D&loc=fi&r=A

Vastaan mielellä kysymyksiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
165 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 16:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.4. klo 9:40

Moikka! Haluatko myydä toisen lahjakortin? :) Tarvetta olisi vaan yhdelle.

Ystävällisin terveisin Saija

17.4. klo 13:37

Jos kukaan ei ole vielä huutanut voin myydä, mutta hinta olisi 90€/kpl. Jos haluat ostaa niin kerro sähköposti tai puhelinnumero niin poistan tämän ilmoituksen myynnistä ja otan sinuun yhteyttä.