Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tämä oli toimiva kokonaisuus, mutta siihen ne sitten läppärin myötä jäivät. Ovat olleet siinä jo useamman vuoden ja nyt on aika päästä niistä eroon. En ole alan asiantuntija, enkä osaa sanoa laitteiden kunnosta oikein mitään, varsinkaan kun ovat olleet pitkään käyttämättä. Ovat siis toimineet aikanaan siihen asti, kun jäivät uuden teknologian myötä pois käytöstä. Tämän perusteella laitan kuntoluokaksi varmuuden vuoksi "heikko".   

Keskusyksikkö toimi aikanaan hyvin kotikäytössä, mutta takuita en mene antamaan - etupaneeli näyttää kuin siitä olisi poistettu joku komponentti. Tulostin ollut muutaman vuoden käyttämättä, joten auttaako edes värikasetin vaihto. Arvokkainta lienee näyttö sekä jälkikäteen työpaikalta uusien näyttöjen tieltä poistossa saatu toinen näyttö. Samoin matriisitulostin tullut aikoinaan samasta syystä. Näppäimistö on alkuperäinen, hiiri taidettu vaihtaa jossain vaiheessa. Huutoon kuuluvat lisäksi kaikki jatkjohdosta lähtevät johdot ja kaapelit - olleet kiinni kaikki nämä vuodet. Jotain ohjettakin löytyy, mutta ei suinkaan kaiken kattavasti.

Myyn kaiken yhtenä pakettina, mutta kysy, jos kiinnostuit jostakin erikseen. Kysy toki tarkempia tietoja, mutta asettele kysymyksesi niin, että tällainen maallikkokin osaa siihen vastata. Tai tule katsomaan ja testaamaan.

Optiona ostajalle pöytä hintaan 50 euroa. Tämä siis vain koko paketin ostajalle - mitä sitä pöydälläkään erikseen sitten enää tekee? 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 23:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.