Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kevyt toppaus ja trendikkäät tikkaukset. Suora lantiopituinen malli, jossa vetoketju edessä ja molemmissa sivuissa on reilu 20cm metallin värinen vetoketju, tuomassa väljyyttä ja ilmettä. Kaulukseton. Pituus n. 72 cm , hihan pituus 70cm, kainalon alta mitta 122cm. helma ympärys mitta 122cm, lisäksi helmassa on 21cm vetoketju molemmissa sivusamoissa.Designed in Sweden, Ellos. Alkuperäinen hinta 65€, nyt saat edullisesti.

Täyte: 100% Polyesteriä, Vuori: 100% Polyesteriä, päällyskangas: 100% Polyesteriä, pesu Konepesu 40°

Avainsanoja: reilu tyyli, rento, nuorekas, Puf pusakka, ulkoilu, klassinen, trendikäs, autoilutakki, katso sivultani myös merkki tuotteita, joita olen juuri lataamassa lisää kuten Jean Paul Gaultier, Armani, Mani, Benetton, Cinque, Mathilde, Cream, Gudrun Sjödén, Kenzo, Romeo Gigli, Zalando, Nitya, Zara, Indiska, Ralph Lauren, Gant, Benetton, Marco Polo, Sand, Tommy Hilfiger, 

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Tämä jäänyt käyttämättä kokonaan.

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin myyntikohteita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


26 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 13:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.