Kuvaus

Timo Airaksisen "Rakkauden vangit" on filosofinen teos, joka käsittelee rakkauden olemusta ja merkitystä ihmisen elämässä. Kirja käsittelee rakkauden eri muotoja ja käyttötapoja, kuten romanttista rakkautta, ystävyyttä, perherakkautta ja itserakkautta.

Kirjassa käydään läpi myös erilaisia rakkauden esteitä ja haasteita, kuten mustasukkaisuus, riippuvuus ja rakkauden menettämisen pelko. Airaksinen pohtii myös, miten rakkaus liittyy vapauden käsitteeseen ja miten se voi auttaa ihmistä löytämään merkityksen elämälleen.

Kirja sisältää myös lukuisia filosofisia ajatuksia ja viittauksia eri filosofeihin, kuten Platon ja Aristoteles, ja käsittelee laajemmin filosofian roolia rakkauden ymmärtämisessä. "Rakkauden vangit" on kirjoitettu selkeästi ja helposti lähestyttävästi, ja se sopii kaikille rakkaudesta ja filosofiasta kiinnostuneille lukijoille.

* * *

Aikuisten ihmisten pitäisi professorin mielestä keskittyä rakkaidensa rakastamiseen, eikä säntäillä rakastumaan kuin nuoret.

Toisten aviopuolisoiden metsästys on "markkinoilla" nykyisin "aika hurjaa menoa", Airaksinen sanoo.

Helsingin yliopistossa käytännöllisen filosofian professorina toimiva Airaksinen pistää aikuisia kuriin tuoreessa teoksessaan Rakkauden vangit - filosofisia tunnustuksia.

-Aikuisten elämä on rakennettu siten, että meidän tarkoituksemme ei ole rakastua vaan rakastaa, Airaksinen sanoo.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 19 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 77 vrk 19 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.