Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

TM – Tekniikan Maailma numero 15 / 1972 - lehti. Klikkaa kuva isommaksi (tuote myydään kuvan kaltaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa).

Tekniikka aiheinen aikakauslehti jonka pääpaino autoissa ja muissa moottorikulkuneuvoissa unohtamatta stereoita, HiFiä, kameroita, aseita, tiedettä, rakentamista etc,

Tekniikan Maailma (lyh. TM) on 23 kertaa vuodessa ilmestyvä yleistekninen aikakauslehti, jonka sisällöstä noin puolet käsittelee autoaiheita. Se on levikiltään Pohjoismaiden suurin yleistekninen aikakauslehti. Levikki oli vuonna 2013 109 490 .

Lehti on tunnettu erityisesti testeistään, joista monet voivat vaikuttaa merkittävästi erilaisten tuotteiden myyntiin. Aikaisemmin Tekniikan Maailmassa oli myös runsaasti erilaisten laitteiden rakennusohjeita, mutta nyttemmin käytännöstä on luovuttu.

Tekniikan Maailma -nimellä lehti on ilmestynyt vuodesta 1953 lähtien. Sen edeltäjä oli vuonna 1945 aloittanut Harrastelija-lehti. Lehden perustaja Rauno Toivonen toimi aina 1980-luvulle saakka sen päätoimittajana. Lehden päätoimittaja on nykyisin Velimatti Honkanen ja kustantaja Otavamedia, entinen Yhtyneet Kuvalehdet. Tekniikan Maailmaa kustansi pitkään tamperelainen Lehtimiehet Oy, jonka Yhtyneet Kuvalehdet osti 1988.

Tekniikan Maailman nimi on aikoinaan lainattu ruotsalaiselta, nykyisin pääosin autoihin keskittyneeltä Teknikens Värld -lehdeltä.

Sisältönä mm. Friscon kuolemattomat, Uusia Suzukeja (Suzuki GT 250 / 380 / 550 / Hustler 400 / TM250 / Van Van 50), TM koeajaa Fiat 127, Jenkkiautot -73, Finmar Captain, BMW 520, TM koelentää American Aviation AA-1 A Trainer, TM vertailutesti; isot pikkupyörät (CZ 125 Sport, Suzuki T125-II ja Yamaha AS3 125), Huoltokoe: Peugeot 404, Toyota Crown Diesel, Muistako merkin Raleigh V2, Walter GSP/OSP pistooli ja Hannu Lindel: Poika ja prätkä etc.

Kannet ehjät, pientä rispaantumista ja värittämistä joka näkyy kuvassa, kuitenkin muuten siisti ikäisekseen, kansi on hiukan löysä niiteistään mutta kiinni.

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 2,50 € postituskuluihin (postitan pahvikuoressa). Huom! En toimita postiennakolla!

Hakusanat; TM Tekniikan Maailma Lehtimiehet Oy koeajo testi retro vintage nostalgia nostalginen museo auto moottoripyörä prätkä mopo HiFi stereot tekniikka aikakauslehti 1972 70’s 70-luku Tapio Sunell Rauno Toivonen Mauri J Salo Juurikkala Bremer jenkki auto autolehti satapiikki kotimainen suomalainen suomenkielinen magazine Suzuki Yamaha satapiikki AS3 kevari

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
8,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2016 5:47
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset