Kuvaus

(toim) Jarkko Eskola - Antti Karila: Mielekäs Suomi

Näkökulmia mielenterveystyöhön

Mielenterveysongelmat ovat kansantautimme. Niiden aiheuttamat kansantaloudelliset menetykset lähestyvät perinteisen ykköstautiryhmän sydän- ja verisuonitautien tasoa. Mielenterveyssairauksia on erityisesti teollistuneissa länsimaissa, kuten Suomessa.

Mitä on tapahtunut? Ovatko yhteiskunnalliset muutokset liian nopeita ihmisen sopeutumiskyvylle? Onko sukupolvien ketjun lyhentyminen ja mahdollinen katkeaminen syynä siihen, että yhä useammalla lapsella ja nuorella on käyttäytymishäiriöitä ja mielenterveysongelmia? Miksi suomalaisen mieli järkkyy?

Kirjan kymmenen artikkelia valottavat sitä, miten mielenterveystyö on pystynyt vastaamaan yhteiskunnallisiin muutoksiin. Tarkastelun kohteena on erityisesti mielenterveyspolitiikka. Kirjassa käydään läpi mielenterveyden merkittävimpiä ongelmia ja ratkaisuyrityksiä niiden hoitamiseksi.

Kirjan artikkelien kirjoittajat ovat Suomen keskeisimpiä mielenterveystyössä vaikuttaneita ja vaikuttavia psykiatreja ja psykologeja. Kirja tehdään yhteistyössä Suomen mielenterveysseuran ja Mielenterveyden keskusliiton kanssa.

Siisti pehmeäkantinen teos vuodelta 2007

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 22 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 13 vrk 22 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.