Kuvaus

Tomi Traktori Liian kylmä maasturille ja muita hauskoja tarinoita!

Tomi Traktori – mitä me tekisimme ilman sinua? Tomi Traktori asuu Pekkalan tilalla maanviljelijä Viivin, Matti-rengin ja kivojen kavereidensa kanssa. Oli ongelma tai tehtävä mikä tahansa, Tomi Traktori hoitaa hommat... unohtamatta hauskanpitoa ja seikkailuja matkan varrella!

Tällä videolla kuulemme viisi jännittävää tarinaa.

01 Laulu maatilalle
Hinku keksii elonkorjuussa laulun ja kun hän esittää sen Tomille ja Touhulle, hekin haluavat laulaa. Hinku keksii laulut kaikille ajokeille ja eläimille ja kohta koko tila laulaa!

02 Kaksi leikkuupuimuria
Hinkulla on vähän omituinen olo, ja hän on ollut niin pitkään ladossa, ettei haluaisi tulla ulos. Siksi Viivi on jo hakenut naapurin isännän Roly-puimurin.

03 Porkkanatanssi
Viivi on tilallisten tansseissa, joten Tomin ja Touhun pitää kerätä porkkanat hänen puolestaan. Kun porkkanat on poimittu, Viivi ja Matti lähtevät tansseihin. Erikoiskiitoksena Tomille ajokit ja eläimet pitävät omat tanssiaisensa ladossa!

04 Tomi hautoo munan
Kukkakedon tilalla on kevät ja siellä syntyy paljon uusia eläimiä. Tomi ja Touhu löytävät eriskummallisen munan eivätkä he tajua mistä se on tullut. Siinä oli hassuja pilkkuja eikä se tunnu kuuluvan yhdellekään eläimelle.

05 Liian kylmä maasturille
Reetu on ollut kaupungissa ja saanut jättikokoiset monsterirenkaat. Reetu on nyt kuitenkin niin iso, ettei mahdu portista ja eivätkä isot renkaat olekaan niin cool. Renkaat eivät kuitenkaan mene hukkaan: Tomi käyttää niitä linnunpelättimeen.

Puhumme Suomea!

DVD on kaikinpuolin tyydyttävässä kunnossa. Levyssä naarmuja, testattu, toimii.
Tuotenum: DVDTT_9

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 19 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 69 vrk 19 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.