Kuvaus

Tuotteen Topeshop STEP ARTISAN 3X3 living room bookcase kuvaus


Topeshop STEP ARTISAN 3X3 olohuoneen kirjahylly

Uusi Topeshop STEP ARTISAN 3X3 olohuoneen kirjahylly on täydellinen valinta moderniin sisustukseen. Tämä tyylikäs ja monikäyttöinen kirjahylly tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja antaa olohuoneellesi upean ilmeen.

Ominaisuudet:

  • Laadukas rakenne: Kirjahylly on valmistettu kestävästä materiaalista, mikä takaa sen pitkän käyttöiän. Se kestää hyvin päivittäistä kulutusta ja säilyttää ulkonäkönsä pitkään.
  • Monipuolinen säilytystila: Kirjahyllyssä on yhteensä yhdeksän hyllytasoa, jotka tarjoavat runsaasti tilaa kirjoille, koriste-esineille ja muille olohuoneen tarvikkeille. Voit järjestellä hyllytasot haluamallasi tavalla ja luoda oma uniikki järjestelysi.
  • Moderni ulkonäkö: Kirjahyllyn selkeälinjainen ja tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti moderniin sisustustyyliin. Musta ja harmaa väri yhdistettynä minimalistiseen muotoiluun luo hienostuneen ilmeen olohuoneeseesi.
  • Helppo koota: Kirjahylly toimitetaan osina, mutta sen kokoaminen on helppoa ja vaivatonta. Mukana tulevat selkeät ohjeet ja tarvittavat työkalut, joten voit saada kirjahyllyn käyttövalmiiksi nopeasti.

Topeshop STEP ARTISAN 3X3 olohuoneen kirjahylly on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat käytännöllisen ja tyylikkään säilytysratkaisun olohuoneeseensa. Tilaa omasi jo tänään ja anna kotisi sisustukselle uusi ulottuv

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 7 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.