Kuvaus

Tuotteen TP-Link TL-SF1008LP verkkokytkin Hallitsematon Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet -tuki Musta kuvaus


TP-Link TL-SF1008LP Verkkokytkin Hallitsematon Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet -tuki Musta

TP-Link TL-SF1008LP on tehokas ja monipuolinen verkkokytkin, joka tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden Ethernet-laitteiden välillä. Tämä kytkin on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja siinä on hallitsematon toimintatapa, joka tarjoaa helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Fast Ethernet (10/100) -portit: Kytkimessä on 8 RJ-45 Ethernet-porttia, jotka tukevat nopeaa tiedonsiirtoa ja mahdollistavat sujuvan verkkoyhteyden.
  • Power over Ethernet -tuki: Voit käyttää kytkintä PoE-tekniikan avulla, mikä mahdollistaa laitteiden helpon ja kätevän virransyötön Ethernet-kaapelien kautta.
  • Korkea kytkentäkapasiteetti: Kytkimessä on suuri MAC-osoitetaulukko, joka tukee jopa 2000 merkintää, sekä erinomainen 1,6 Gbit/s kytkentäkapasiteetti. Tämä takaa nopean ja luotettavan tiedonsiirron kaikkien liitettyjen laitteiden välillä.
  • Tehokas ja luotettava: Kytkin toimii 53.5 V DC-syöttöjännitteellä ja tarjoaa luotettavan ja vakaan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

TP-Link TL-SF1008LP verkkokytkin on vankka ja kestävä laite, joka tarjoaa ammattitason verkkoyhteyden kaikille Ethernet-laitteillesi. Sen helppo asennus ja käyttö tekevät siitä ihanteellisen valinnan toimistoille, yrityksille ja kotikäyttöön. Hanki TP-Link TL-SF1008LP ja nauti luotettavasta ja nopeasta verkkoyhteydest

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 19 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.