Kuvaus

Tuotteen TP-Link TL-SG116E Hallitsematon L2 Gigabit Ethernet (10/100/1000) Musta kuvaus


TP-Link TL-SG116E Hallitsematon L2 Gigabit Ethernet (10/100/1000) Musta

Yksinkertaisesti tehokas kytkin gigabit Ethernet -verkoille

TP-Link TL-SG116E on täydellinen ratkaisu kotikäyttöön ja pienyrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja helppokäyttöisen kytkimen. Tämä hallitsematon L2-kytkin mahdollistaa nopean ja luotettavan verkkoyhteyden.

Tehokas suorituskyky

TL-SG116E:ssä on 16 Gigabit Ethernet -porttia, jotka mahdollistavat jopa 1000 Mbps:n tiedonsiirron. Tämä tarkoittaa nopeaa ja sulavaa verkkoliikennettä, olipa kyseessä sitten tiedostojen jakaminen, mediasisällön suoratoisto tai verkkopelit.

Helppo asennus ja käyttö

TL-SG116E on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Voit kytkeä sen suoraan verkkolaiteesi kanssa ja se toimii välittömästi ilman monimutkaisia asennuksia. Lisäksi kytkimessä on automaattinen MDI/MDIX-tunnistus, joten voit käyttää mitä tahansa Ethernet-kaapelia.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu

TL-SG116E:n musta muotoilu sopii saumattomasti mihin tahansa ympäristöön. Sen kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen kätevästi pöydälle tai kiinnittämisen seinälle.

Turvallinen ja luotettava

TP-Link TL-SG116E:ssa on MAC-osoitetaulukko 8000 merkinnällä ja kytkentäkapasiteetti 32 Gbit/s. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa sen tarjoamaan turvall

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 23 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.