Kuvaus

Tuotteen TP-Link UE200 verkkokortti Ethernet 100 Mbit/s kuvaus


TP-Link UE200 verkkokortti Ethernet 100 Mbit/s

TP-Link UE200 on laadukas verkkokortti, joka tarjoaa luotettavan ja nopean yhteyden langattomien verkkojen sijaan. Tämä verkkokortti käyttää USB-liitäntää ja Ethernet-käyttöliittymää, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja monipuolisen vaihtoehdon yhteysteknologiaksi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Nopea tiedonsiirto: Tämän verkkokortin tiedonsiirron enimmäisnopeus on 100 Mbit/s, mikä tarkoittaa, että voit nauttia nopeasta ja vakaasta verkkoyhteydestä.
  • USB-virta: Verkkokortti saa virran suoraan USB-liitännästä, mikä tekee siitä kätevän ja helposti liikuteltavan.
  • Korkea laatu: TP-Link on tunnettu laadukkaista verkkotuotteistaan, ja UE200 ei ole poikkeus. Voit luottaa siihen, että tämä verkkokortti tarjoaa luotettavan ja kestävän suorituskyvyn.
  • Tyylikäs muotoilu: Verkkokortti on tyylikkäästi muotoiltu sinisellä ja valkoisella värillä, mikä sopii hyvin mihin tahansa tietokoneen tai kannettavan tyyliin.

TP-Link UE200 verkkokortti on täydellinen valinta, jos tarvitset nopean ja luotettavan yhteyden Ethernet-verkkoon. Sen monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen lisävarusteen tietokoneellesi tai kannettavalle tietokoneellesi. Hanki TP-Link UE200 ja nauti nopeasta ja vakaasta verkkoyhteydestä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 14 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.